1_df5f1_1b618.jpeg

Săptămâna trecută, observatorulph.ro publica dovada poluării râului Teleajen pe raza localității Gura Vitioarei. Redacția noastră a alertat Garda de Mediu Prahova, însă reacția instituției ne-a lăsat mască!

Pe 26 august, observatorulph.ro a publicat mai imagini trimise de un cititor cu poluarea râului Teleajen de la Gura Vitioarei

”Apa este de culoare neagră si emană un miros foarte neplăcut pe o zonă de câteva sute de metri. Mă gândesc că animalele care beau apă din el riscă să se îmbolnăvească”, a fost mesajul cititorului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La sesizarea redacției noastre, Garda de Mediu Prahova ne-a transmis că nu este de competența sa, ci a Apelor Române!

FOTO Document

mediu_7bfac.jpg

Reamintim că observatorulph.ro a publicat recent articolul ”Viermi, sânge și miros de cadavru în putrefacție în Parcul Industrial Brazi. Bodyguardul marilor poluatori, Garda de Mediu, tace complice” prin care semnalam o adevărată bombă ecologică. În urma imaginilor publicate de noi, prefectul de Prahova a solicitat mai multor instituții de control să verifice pe teren situația de fapt. În urma controalelor, mizeria s-a confirmat, însă singura sancțiune luată împotriva poluatorului a fost un avertisment verbal al ITM! Garda de Mediu s-a mulțumit doar să ceară ”intrarea în legalitate”. (detalii AICI)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg