2bb23ee6c69b78a7abae8b980669d239.1200x1200_18aa7.jpeg

După primarul din Prahova care să lăuda că dormea cu fotografia Elenei Udrea sub pernă pentru a mai obține ceva fonduri de la Ministerul Dezvoltării, un alt ”bărbat de stat” candidează la titlul de cel mai slugarnic politician. Este vorba de Mihai Fifor, ministrul interimar de la Interne.

Tras pe linie moartă de Dragnea după ce a fost ministrul Apărării Naționale și reactivat de Dăncilă la MAI, Fifor a simțit nevoia să se umple de penibil la școala politică de vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, care are loc la Mamaia în aceste zile.

Citez din declarația cu care a încercat să cucerească astăzi doamnele din PSD:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Vom avea, pentru prima dată în istoria României, un preşedinte femeie, o femeie puternică, determinată, iubitoare de oameni, care a lăsat poate orice pentru a fi alături de oameni, care nu mai ştie ce e familie, ce e linişte. (...) Avem nevoie de Viorica Dăncilă, cu un profil care ştie să unească, să spună o vorbă bună, care poate fi o mână de fier într-o mănuşă de catifea. Aviz amatorilor: cine vrea să îşi încerce norocul cu doamna prim-ministru Viorica Dăncilă e invitat să o facă, dar nu o să îi iasă foarte bine lucrurile. Este un om cu viziune, corect, vertical, iar cei care au crezut vreodată că pot să o înfrângă pe Viorica Dăncilă pentru că e micuță și fragilă - așa zice lumea - s-au înșelat”.

Cum poți comenta așa ceva? Cred că până când astfel de specimene nu vor mai avea acces la conducerea țării nu avem nicio șansă să ne facem bine ca nație.

P.S. Aveți idee de ce simt nevoia politicienii români să pupe apăsat dosul șefilor de partid prin astfel de declarații?

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg