MDFlNTQ1YTM3YWQ3ZjUwMDcxMjlkNWE1MGY.thumb_30cf2.jpg

Vă mai amintiți perioada anilor 2014-2015 când ”corupții”, mulți găsiți între timp nevinovați de Justiție, erau scoși din sediile parchetelor, inclusiv DNA, încătușați? Erau lăsați în lumina reflectoarelor televiziunilor de știri, la ore de maximă audiență, dar li se interzicea să dea declarații.

Regizorii acestui spectacol mediatic de prost gust erau procurorii, unii dintre ei devenind între timp și inculpați pentru abuzurile lor. Aceștia se considerau ”Dumnezei”, zornăiau cătușele și amenințau cu arestarea familiilor celor care aveau să devine victime ale sistemului. Nu era nevoie de probe, de flagrant, ci doar de niște ”martori” protejați și aberațiile lor.

Nu știu dacă printre acești dzei ai justiției s-a numărat și prim-procurorul Parchetului Caracal, Cătălin Zăvoianu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cert este că el este (încă) șeful anchetatorilor din Caracal, care l-au așteptat pe Dincă până la șase dimineața să ardă cadavrul Alexandrei.

Comportamentul de care a dat dovadă ieri acest procuror, după ce a dat declarații în fața Secției speciale pentru investigarea magistraților, este elocvent: a fugit de ziariști, ca un laș. 

Oare cum a apărut astăzi la birou și ce autoritate mai poate avea acest procuror șef în fața subalternilor după ce a fost protagonistul acestori imagini? Felicitări reporterilor și cameramanilor care l-au alergat pe individ :)!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg