zombie_30dea.jpg

Aleargă prin fața mașinilor, îți dau cu sacoșele peste parbriz dacă îndrăznești să le atragi atenția că încalcă legea și te pot băga în pușcărie dacă ai ghinionul să nu-i poți evita când îți sar în fața mașinii de după un gard sau tufiș.

Ei sunt pietonii ”zombie”, care cad frecvent victime ale unor accidente rutiere grave (ultimul a avut loc în această dimineață pe DN 1A, la Coada Malului, când un tir a lovit un pieton ce traversa neregulamentar - detalii AICI).

Imaginea alăturată a fost surprinsă astăzi pe Bdul Republicii din Ploiești și transmisă de un cititor, căruia țin să-i mulțumesc inclusiv pentru ideea titlului acestui articol care îi va supăra pe cei vizați. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După cum se poate observa, sunt PATRU pietoni care traversează ilegal una dintre cele mai circulate străzi din Ploiești, la câțiva metri de două treceri de pietoni (una în zona refugiului de tramvai, în fața magazinului Mega Image, iar cealaltă se află la mai puțin de 100 de metri )

Astăzi au scăpat, dar mâine pot ajunge la spital, sau, doamne ferește, la morgă, doar pentru că le este LENE să mai facă niște pași în plus.

PS: Prin acest text fac un apel și la Poliția Rutieră pentru ca agenții să fie prezenți în stradă nu doar să-i sancționeze pe șoferii care nu acordă prioritate pietonilor, ci și pe acești ”zombie” care nu ”suportă” zebra.

zombie_30dea.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg