traian-berbeceanu-e-o-ticalosie-32580_05df9.jpg

Traian Berbeceanu - un polițist pe care sistemul nu l-a înfrânt, dar pe care temporar reușise să îl îngenuncheze. S-a luptat și a învins. Exact asta a făcut: Traian Berbeceanu a învins sistemul. E drept, doar într-o bătălie, dar îl văd în stare să câștige războiul.

Cu toată simpatia pentru Godină, care la rândul lui a devenit un simbol, făcându-se mai întâi remarcat datorită umorului și a textelor impecabil scrise în limba română, Godină este ”pistol cu apă” pe lângă Berbeceanu. Nu are nici studiile necesare, nici experiența. De parcă secretara Carmen Dan le avea... Oricum, Godină a devenit și el un simbol, meritat, prin propriile forțe. Tot respectul pentru el! Godină ar fi bun să se ocupe de imaginea MAI, dacă ar vrea. Chiar poate.

Pentru un șef al poliției nepolitizate e nevoie de mai mult; e nevoie de un Berbeceanu. Habar nu am dacă ar vrea, dar omul pare să aibă tot ce trebuie: experiență, știință de carte, bun simț, rezultate de necontestat și peste toate are anduranță și voință. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

S-a ajuns în situația în care munca unor polițiști valoroși și onești să fie anulată de mizerabili precum cei din Caracal, Galați etc.. Sunt peste tot și fac concurență neloială polițistului adevărat. Să nu credeți că nu există. Există, pentru că dacă nu ar exista, casele ar fi sparte nonstop, violurile ar fi la tot pasul, toți demenții ar conduce cu 200, copiii s-ar droga la vedere. Oamenii ăștia chier există și își fac treaba. Abia dacă ar dispărea, abia atunci am remarca ce înseamnă adevărata lipsă a polițistului profesionist. Păduchii din Caracal și Galați sunt doar niște purtatori ilegali de uniformă.

Așa cum spuneam, munca lor este anulată la nivel de imagine de scursurile sitemului. Doar unul ca Berbeceanu ar mai putea să redea încrederea și siguranța - și am încredere că oamenii normali nu ar avea o dezamăgire.

Aveți curaj, ”dragi politicieni”, să-i faceți această propunere și să nu vă amestecați în ceea ce va urma? Sunt convins că nu, pentru că asta ar însemna sfârșitul vostru și al păduchilor care vă asigură ”siguranța și încrederea”.

traian-berbeceanu-e-o-ticalosie-32580_57eee.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg