img_1_f34e1.jpg

Moartea Alexandrei poate fi considerată o tragedie la fel de mare ca și cea de la Colectiv. Pentru că nu doar numărul victimelor contează, ci suferința unei nații. Iar în aceste zile, poporul român suferă.

Durerea familiei Alexandrei ar trebui să fie durerea a noastră, a tuturor și marcată printr-o zi de doliu național. Măcar pentru o zi, românii ar fi solidari și altfel decât pe Facebook.

Citește și Iartă-ne, Alexandra! Sângele tău este pe mâinile noastre, ale tuturor

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Revenind la psihopatul care a ucis-o pe Alexandra și poate pe multe alte tinere, rămâne de văzut dacă procurorii vieții vor reuși să-i descopere toate crimele comise, acesta va ajunge probabil în închisoare, unde își va trăi liniștit bătrânețea, având 66 de ani. Asta dacă nu cumva vreun ”tudorel” va mai face un recurs compensatoriu!

În tot acest timp, părinții îi vor face Alexandrei pomeni. De trei luni, un an, șapte ani....

Moartea Alexandrei ar trebui să modifice Codul Penal și să înăsprească la maximum pedepsele pentru violatori, pedofili și criminali astfel încât să putrezească dincolo de gratii pentru faptele lor! 

P.S. Știu că mai nimerită ar fi pedepasa cu moartea, dar la cum funcționează justiția în România cimitirele ar fi pline de nevinovați

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg