disperare-intr-o-familie-din-olt-alexandra-s-a-urcat-intr-o-masina-la-ocazie-si-a-disparut-606935_3d059.jpg

Iartă-ne, Alexandra! A trebuit să mori pentru a ne convinge, deși nu mai era cazul, că trăim într-o țară mizerabilă, în care copiii noștri sunt măcelăriți de descreierați, cu polițiști așteptând la gard să își dea ultima suflare pentru că nu au mandat, deși nu le trebuie.

Iartă-ne, Alexandra! Iartă-ne pentru că întoarcem capul atunci când cineva este agresat pe stradă, când vecinul de la etajul al treilea își bate nevasta și copiii, iar noi dăm televizorul mai tare ca să nu mai auzim strigătele lor de ajutor! Nu vrem să pierdem timpul nostru prețios depunând mărturii la Poliție și la Tribunal în favoarea victimelor.

Iartă-ne, Alexandra! Iartă-ne pentru că nu cerem socoteală polițiștilor și procurorilor atunci când preferă să se îngroape în hârtii decât să-și facă datoria. Doar atunci când cineva din familiile lor este în pericol se mobilizează. Din păcate, Alexandra, tu nu ai fost una de-a lor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iartă-ne, Alexandra! Iartă-ne pe cei care am votat cu Iohannis, un președinte care descoperă abia după ce mori că STS-ul este în curtea lui de la Cotroceni și cere demisii pesediste. Campania electorală a început, iar cadavrul tău contează?!

Iartă-ne, Alexandra! Iartă-ne pe cei care am votat cu PSD și ALDE, partide care ne conduc de atâția ani și care au pus în funcții de conducere, de la premier până la ultimul șef de post de la țară niște incompetenți. Toți se spală acum pe mâini de sângele tău aruncându-și vina unii pe alții: STS, Poliție, Parchet. 

Iartă-ne, Alexandra! Ai murit singură, sunând la 112, într-o țară în care nu trebuia să te naști!

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg