La Ploiești a avut loc ședința cocalarilor – Ce s-a discutat, ce s-a stabilit (FOTO)

0
d7b9f827-1778-4e58-a8b5-7b43c3b43455_72f27.jpg

d7b9f827-1778-4e58-a8b5-7b43c3b43455_72f27.jpg

Nu-i treabă ușoară să demonstrezi că ești cocalar. Este deja un statut social care trebuie confirmat prin tot ceea ce faci.

Cocalarul român poate fi întâlnit oriunde în țară: pe șosea, conducând fie o mașină de lux cumpărată din bani munciți (!), fie o rablă, pentru că de atât a mai avut bani după investiția în cantitățile industriale de semințe. Mai poate fi întâlnit luând masa în oraș, prin magazine, mâncând direct de pe rafturi și înghesuind ambalajele pe unde apucă. Apoi, te împinge cu căruciorul și te mai și înjură, uitându-se inițial dacă nu cumva arăți ca unul capabil să-l pocnească până îi amestecă puținele gânduri pe care le are. În acest caz se abține. Nu meriți atenția lui.

Cocalarul este des întâlnit prin parcuri. Are două obiective: să prindă loc pe bancă și să spargă semințe. Cojile ajung întotdeauna pe jos, alături de chiștoace și cutia goală de la berea ieftină.

Este ușor de recunoscut după vestimentație. Glezna fină răsare din imediata vecinătate a pantalonului mulat. Nu i-a spus nimeni că îi afectează circulația sangvină și nici că pare rătăcit de la ultima paradă LGBT (forma extremă, nu cea care își vede de treaba ei). Încălțările, oricât de ieftine, musai să fie roșii. Tricoul să fie mulat, pentru că puțini sunt fini cunoscători ai fiteness-ului și nu realizează că pătrățele sunt de fapt coaste. Nu în ultimă instanță, turul pantalonilor să ajungă până la genunchi, mai ales că nu știi niciodată cum nimerești o shaorma cu defect și nu apuci să te așezi în timp util pe tron. Să consemnăm totuși utilitatea nădragului pe post de toaletă ecologică ambulantă.

Așadar, avem plăcerea de a vă anunța că la Ploiești, miercuri seara, a avut loc o ședință a comunității cocalarilor din oraș. Numărul impresionant de participanți a depășit așteptările organizatorilor, așa că a fost necesară suplimentarea numărului de băncă, prin scoaterea unei din pământ și așezarea ei în mijlocul aleii, unde de fapt a și fost lăsată pentru următoarea întrunire.

Întâlnirea a început cu prezentarea bilanțului activității din ultima perioadă, care însă nu a durat foarte mult, la ei toate zilele fiind la fel. A luat cuvântul Georgel, subliniind că ”să moară mama și famelia mea, de nu sunteți varză!” Asistența s-a arătat contrariată, însă a fost imediat lămurită: ”Băăă, fraerilor, aicișea să sparge doar dân alea negre, că e mai fine, nu dân alea pestrițe că are coaja tare. Și să vezi ce-i sparg fața lu bulangiu ăla dă la magazin, că e și mucegăite!”

Dezbaterile au continuat, aducându-se în discuție situația incertă a promovării Petrolului, ce mai face Gigi, cine a mai plecat la produs și cum își iau unii mașini șmechere, cu volan pe dreapta, de să moară dușmanii. În încheiere, pentru destinderea atmosferei, participanții au organizat un concurs de râgâit și înjurat ”fraierii și martalogii care doarme ei la ora aia.”

Poliția Locală a asigurat buna desfășurare a întrunrii, prin neparticipare, nedorind să inoportuneze cu prezența. Imaginile ne-au fost oferite de un cititor, mai vigilent decât noi, care s-a ofticat că nu a reușit să mute singur banca la loc. (Bulevardul Republicii, în apropiere de Cimitirul Eroilor Sovietici, în măsura în care armata de ocupație a avut și eroi).

d7b9f827-1778-4e58-a8b5-7b43c3b43455_9efc0.jpg

d1a1f71b-acb3-46af-9dd6-bab2bfbb6907_2cbc0.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău