Doamne Dumnezeul Inspectorilor si Pilelor scoate-ne din focul gheenei care s-a abătut peste ploieșteni!

0
WhatsApp_Image_2019-07-04_at_14.09.51_938b8.jpeg

WhatsApp_Image_2019-07-04_at_14.09.51_938b8.jpeg

Putem închide discuția despre gunoiul care acoperă încet încet Ploieștiul, întrucât știm vinovatul. Într-o postare pe facebook, directorul RASP Ploiești (nu-i spunem numele cu speranța că va intra curând în anonimat) lămurește situația.

Astfel, deșeurile aflate pe raza municipiului în alte locuri decât platformele gospodărești ( cunoscutele gheene), – probabil toate coșurile de gunoi stradale- se ridică doar și subliniez doar, însă mai bine cităm  „doar prin emiterea comenzii de catre inspectorii de specialitate ai biroului salubritate din cadrul RASP„.

Descoperim așadar o specie de pile și funcționari indispensabilă: inspectorii care emit comanda de ridicare a gunoiului. Fără să dea cineva această comandă, gunoiul nu se ridică și pace. Imi și imaginez armata de inspectori ca furnicuțele mărșăluind prin oraș și emițând comenzi de ridicare.

Apoi lucrurile sunt ca și și făcute. Numai că invidiosul de Primar, văzând el cum strălucește Ploieștiul grație acestor neobosite făpturi – inspectorii de specialitate ai biroului salubritate din cadrul RASP- le-a retras acestora dreptul de a emite comenzi. Ca să le dea doar el. Pentru ca doar el să fie aplaudat de cetățeni. Evident că nu a făcut față și astfel, fără comandă…nu se ridică gunoiul!!

Păi ce credeai domn primar că poți lua așa cu o semnătură pâinea de la gura unui întreg aparat funcționăresc??

Zice Sriptura „ a crezut că este un lucru de apucat să fie deopotrivă cu Dumnezeu”! În cazul nostru Dumnezeul inspectorilor. Te atingi de ei…gheena te mănâncă. Pasămi-te de mai ieși din gunoaie, primare!! Morala: nu vă atingeți de pilele din administrație.

În altă ordine de idei, amintitul director spune că a verificat gheenele din cartierele Malu Roșu și Enăchită și a constatat că deșeurile citez din nou „acestea fiind ridicate de catre operator conform contractului”.  Ca locuitor al cartierului Malu Roșu mă adresez direct directorului: Nu-ti este rușine domnule! Te-ai dus in urma ridicării gunoiului, ai făcut o poză cu platforma curățată și spui că lucrurile funcționează conform contractului?? Cum îți permiți să jignești mii de cetățeni care zi de zi văd altceva?

Dar ca să fie nebunia totală, stimabilul susține că în ultimele săptămâni operatorul a fost sancționat cu zeci de procese verbale. Păi de ce îi sancționezi domnule dacă iși desfășoară activitatea conform contractului??

Doamne Dumnezeul Inspectorilor si Pilelor scoate-ne din focul gheenei care s-a abătut peste noi!!!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău