dd2ba9a6-cladire-omv_2ca5e.jpg

De ceva vreme este inutil și de prisos să semnalezi lucruri care nu merg bine în Ploiești. Odată pentru că te repeți, apoi, nu este ceva care să meargă bine. Poate fi de efect să scrii despre un derapaj punctual, despre un șef care greșeste atunci când multe alte lucruri merg bine sau măcar într-o normalitate. Dar starea deplorabilă în care se află acest oraș anihilează orice atitudine. Oricum este un dezinteres general.

Avem un primar si doi viceprimari reprezentând trei partide diferite. Incompetența este principala lor calitate. Incompetența și nepăsarea. Singura lor grijă într-un oras falimentar este să fie bani de salarii și bonusuri. Și tichete de vacanță. Și de masă desigur.

Când oricât de prost ai fi veniturile nu îți sunt afectate, proștii sunt de fapt cei ce te plătesc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu am pretenția că aș deține soluții miraculoase. Dar este un lucru elementar care generează progres și performanță în orice domeniu și acela este concurența.

Întreb deci: De ce avem un singur operator de salubritate și nu minim doi? Astfel, asociațiile de proprietari ar putea schimba operatorul atunci când unul nu asigură colectarea gunoiului?

De ce nu avem mai multe societăți – private de preferat - care să asigure ingrijirea spațiilor verzi și avem doar un SGU neperformant?

De ce nu avem concurență în transportul urban și avem un TCE falimentar?

De ce nu avem concurență în alegerea serviciilor de sănătate?

Stiu că sunt domenii diferite și complexe, dar atâta timp cât nu pot redirecționa contribuția mea de sănătate către altcineva, voi fi victima indolenței din sistemul sanitar indiferent cât le-ar crește salariile.

Atât timp cât nu voi putea opta pentru un alt operator de transport, nu se vor schimba condițiile oferite.

Și, în final, până când nu se va curăța administrația de toate pilele plătite regește care căpușează bugetul nu se va face performanță.

Responsabili de tot acest faliment financiar și managerial sunt acești trei oameni din vârful administrației și partidele care îi susțin. Rog aceste partide să ne facă bucuria și să îi propună tot pe ei ca și candidați la Primăria Ploiești.

Doar asa vom simți și noi că avem un rost.

P.S. Gospodar de duminică fiind, a trebuit să duc gunoiul. Cu multă scârbă m-am apropiat de muntele de saci menajeri. De scârbă nu am mai fotografiat. Cu și mai multă scârbă ploieștenii vor veni la vot. Bucurați-vă cât mai puteți!

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg