WhatsApp_Image_2019-07-04_at_11.36.06_376b5.jpeg

Înainte de a citi următoarele rânduri aflați că nu fac parte din categoria nostalgicilor comuniști. Din contră, îi compătimesc pe cei care îl regretă pe Ceaușescu, însă când e vorba de cum arată Ploieștiului trebuie să te raportezi la trecut.

Înainte de 1989, Ploieștiul avea mai multe pasaje pietonale subterane, în zona centrală, respectiv Bariera București. Astăzi, doar unul singur mai este funcțional.

De ani de zile, pasajul care leagă zona Winmarkt de pietonalul din fața Palatului Administrativ arată groaznic, însă parcă niciodată nu a fost ca acum.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Gresie spartă sau lipsă pe scări, pereți ”pictați” inclusiv cu cuvinte obscene, grilaje metalice furate de pe rigole, coșuri de gunoi improvizate în ambalaje din carton. 

Cum în campania electorală majoritatea candidaților clamează calitatea de ”gospodar” nu poți să nu îi întrebi pe cei care conduc acum Ploieștiul: nu vă e rușine?

P.S. Unul dintre chiriașii puținelor spații comerciale ocupate a strâns gunoiul cu puțin timp înainte de a surprinde imaginile de mai jos:

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg