Țara în care trăim sau PSD, trezește-te!

0
NzE2MGNiOWY4NzdkYWMyZjg2YTk5NzNjMmVi.thumb_d0236.jpg

NzE2MGNiOWY4NzdkYWMyZjg2YTk5NzNjMmVi.thumb_d0236.jpg

În țara în care trăim, primarul general al Capitalei, membru al partidului de guvernământ, se plânge primului ministru al României de modul în care a fost întocmit și executat bugetul României și de faptul că acesta afectează capitala.

În țara în care trăim avem prim ministru fără portofoliu!

Este singura explicație posibilă. Pentru că bugetul României, expresie a programului de guvernare este conceput fără participarea primului ministru. Zice doamna primar general:

„Doamna prim-ministru a spus și astăzi în Comitetul Executiv – și sunt martori toți colegii mei – că îi pare foarte rău, dar domnia sa nu a putut să ia parte la întocmirea bugetului de stat anul trecut – deși este prim-ministru -, că acesta s-a făcut doar din punct de vedere politic – și știm cine s-a ocupat – și că nu este responsabilă pentru felul în care arată bugetul național”.

Să reținem „ nu a putut lua parte” „nu este responsabilă” și „îi pare foarte rău”.

O reacție firească și fară autocenzură nu poate fi publicată.

 Așa că mă controlez și întreb doar cu legitimitatea cetățeanului: acum puteți doamnă premier? Că vă văd mimând participarea!

Dincolo de consternarea ce mă cuprinde să aflu că un om acceptă o astfel de poziție cu condiția să nu participe. Să citească doar de pe foițe si atât. Dincolo de frustrarea că trăiesc intr-o astfel de tară. Doamna premier, dacă aveți o urmă de demnitate, ar trebui să vă exprimați părerea de rău în fața românilor pentru că vorbim de bugetul României. Și ca să fiți credibilă să spuneți public, cu nume întreg,  primii trei oameni în ordinea importanței care au participat și sunt responsabili de întocmirea bugetului, de întocmirea foilor de pe care citeați, ca să nu greșiți.

Și să ne spuneți, tot acum, cine sunt cei care astăzi întocmesc bugetul și foițele. Ca să nu mai aveți păreri de rău în viitor!

Cum a ajuns marele PSD într-o astfel de situație absurdă? Ne răspunde unul…Pletoianu parcă…oricum sigur avea plete. Zice: „Aprigă bătălia între servicii pentru conducerea PSD”.

Astfel viteazul ăsta recunoaște că partidul nu mai poate genera lideri, aceștia fiind doar rezultatul luptei dintre servicii.

PSD trezește-te! De nu îți meriți soarta și procentele – mult prea mari astăzi – de mâine!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău