Cătălin Rădulescu (mitralieră) ești o scursură! Și să ne dai banii înapoi, pentru că nu te-am plătit să ne sfidezi! Impertinentule!

0
NjRjZmQyZDZlYmY2NGRlNDY4MTc4NGEwYg.thumb_660be.jpg

NjRjZmQyZDZlYmY2NGRlNDY4MTc4NGEwYg.thumb_660be.jpg

Năpădit de spume, după aflarea rezultatului votului de duminică, deputatul Cătălin Rădulescu le spune românilor să dea măririle de salarii și pensii înapoi. Să stăm puțin de vorbă.

Promiteam într-un text scris cu o oră în urmă, că îmi deschid pagina DEX oline, pentru a căuta sinonime cât de cât elegante, menite să înlocuiască ce-mi vine să scriu despre o scursură.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD:

”Sper ca să se bucure cei care au votat ieri și probabil că oamenii care au primit pensiile mari să le dea înapoi că USR și ceilalți probabil vor cere asta. Probabil că agricultorii să dea subvențiile înapoi, să le fie bine cu cei care pe care i-au votat.  Românii au vrut altceva pe fondul ăsta de ură. De azi e liber la dat în cap. Dați în cap, violați, faceți ce vreți pentru că ăsta este trendul!” 

La bază, acest ipochimen este medic. Cu atât mai tristă este situația, însă putem accepta că nu există pădure fără uscături. Medicii normali la cap nu au de ce să se simtă jigniți. Nu este primul derapaj al acestei sinistroșenii umane, de aici și porecla ”mitralieră”.

Fără să-și dea seama, scursura a exprimat esența principiilor după care guvernează actuala alianță: ”dacă le dăm fraierilor firimituri de la masa noastră, a bogaților, înseamnă că i-am cumpărat și că ne sunt datori pe viață, că trebuie să fie sclavii noștri, că nu au voie să mârâie;”

Ete, na, surpriză! Uite că nu doar au mârâit, ba chiar au urlat către ăștia ca voi, au flatulat, au eructat. Au făcut ca toate cele în fața urnelor, pentru că altfel nu percepeați corect mesajul. Gata cu prosteala! Au fost oameni care și-au încasat măririle și tot nu v-au votat. Unii chiar își meritau acele măriri, dreptul la un trai decent, ca rezultat al muncii lor. Doar că oamenii nu se simt datori față de voi. Aveau alte așteptări, iar alea nu se cumpără cu bani.

De unde ați dat, bă, băiatule? Ați dat de la voi? Nu cumva ați luat de la toți și ați dat la unii? Nu cumva ați făcut împrumuturi, pe care tot noi o să le plătim în câteva generații? Nu cumva și tu îți iei banii tot de la noi? Și ce de bani…

Vrei banii înapoi, doar dacă sunt ai tăi, bă, băiatule. Tu nu îi meriți nici pe ai tăi, pentru că îi primești ca să reprezinți interesele oamenilor, nu să îi sfidezi, să îi cerți, să încerci să îi umilești. Nu ai înțeles că doar oamenii pot arunca gunoiul la coș, nu coșul în oameni. Ai dat-o parșiv pe USR, că vin ăștia le vor lua oamenilor ce le-ați dat voi. Dacă e vorba exclusiv despre cei care și-au tras salarii din bugetele de investiții din administrație, atunci să le ia. Oamenii nu plătesc taxe și impozite locale ca să își tragă unii salarii nesimțite, ci ca să se facă ceva cu bani ăia, ceva în folosul comunităților. Cu ocazia asta ați băgat multe primării în faliment. Nu mai au bani nici de astupat gropi, dar au de salarii. Mișto, nu? Iar dacă USR-ul va avea nesăbuința să taie ca Băsescu, atunci va avea soarta procententelor lui, sau ale voastre. Aici nu este despre dat și luat, este despre o proastă administrare, despre incapacitatea pe care o dovediți și despre tupeul pe care îl afișați. 

Vrei banii de la medici, polițiști, agricultori, pensionari? Nu cumva le ești dator vândut celorlați care nu au primit nici măcar un șfanț, pentru că tocmai ați gâtuit economia, ca să o stoarceți și să vă plătiți pomenile electorale. Cei cărora le-ați dat chiar aveau nevoie, mulți chiar meritau un trai decent. Dar oamenii ăștia au muncit sau încă muncesc pentru acei bani. Nu îi includ aici și pe cei din administrațiile publice locale, pe unde ați înfipt toți trântorii, rudele și sinecuriștii de la partidele voastre. Cei mai mulți nu merită banii ăștia, dar ați sperat să vă securizați voturile cu ei. 

Ce le spui, băi, mitralieră cu țeava flască, celorlați români? Cei din mediul privat, cei care produc ca să ai tu de unde să te lauzi că ai dat? Ăștia au fost cei mai văduviți. De la ei ați luat, de la antreprenori, de la angajații lor. Ei nu au mai avut de unde să mărească salariile, pentru că sistemul vostru diabolic de taxe și impozite i-a stors lună de lună. Și nici în piață nu au avut prea mult loc de firmele voastre, de rețeaua voastră de căpușe.

V-ați lăudat până și că restituiți banii încasați abuziv pe taxele auto, de poluare. Sunteți maxim de nesimiți! Păi nu prietenul vostru Tăriceanu le-a introdus? Și acum oamenii lui se laudă că fac dreptate. Fac pe naiba! Nu le restituți de plăcere, de dragul românilor, ci pentru că ați pierdut procesele pe bandă rulantă. Taxele erau abuzive, ilegale. Și bonus trebuie să mai plătiți și dobândă. Adică tot statul ia de la toată lumea, ca să plătească taxa și dobânda prostiei și nesimțirii voastre. Măcar dobânda ar trebui plătită din banii voștri, pentru că vina vă aparține în exclusivitate. Ca să nu mai spun și că ați sistat plățile în decembrie, chiuindu-vă acum să mai faceți plăți.

Băi, băiatule, ia marș acasă și pe la bănci și adu-ne banii înapoi; banii ăia pe care i-ai încasat ca parlamentar, pentru că nu ai făcut nimic ca să îi meriți. Ba chiar pune peste și dobânda, pe care o poți considera reparație morală pentru felul în care continui să sfidezi. Ești istorie deja, conștientizezi asta, de aici și disperarea. N-ai înțeles nimic din votul de duminică. Doare, Bobiță? Hai, marș! 

NjRjZmQyZDZlYmY2NGRlNDY4MTc4NGEwYg.thumb_830ac.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău