Tovarăsul Ganea și foișoarele cerute de ploieșteni. Acum suntem cu adevărat fericiți :)

0
ganea2_67c44.jpg

ganea2_67c44.jpg

Purtat de o vibrantă dorință de a discuta cu cetățenii despre problemele lor, domnul Viceprimar Cristian Ganea a identificat ultimele neajunsuri  care mai umbresc bucuria și fericirea de a fi locuitori ai mândrului municipiu Ploiești.

Mai exact, harnicii cetățeni în căutarea relaxării nu sunt umbriți deloc, ba chiar le bate soarele în cap, ceea ce le umbrește cum spuneam fericirea.

Iar neobositul nostru viceprimar – care ar merita să fie primar evident – a identificat soluția : SGU să construiască foișoare, iar domnia sa este de acord cu construcția lor. Câteva ziare locale i-au preluat buna intenție și au transformat-o în stirea zilei, astfel cuvintele decisive rostite de gura distinsului au fost mai eficiente decât așteptatele foișoare și ne-au înghețat  creierele: „Amenajarea acestor umbrare a fost solicitată de foarte mulţi ploieşteni în timpul discuţiilor pe care le-am avut pe teren. Cetățenii municipiului Ploiești merită să aibă la dispoziție cât mai multe zone de relaxare și recreere, prin amenajarea și reparația locurilor de joacă și de odihnă, iar noi muncim și în acest scop”.

Priviți-l cum cheamă oastea lucrătorilor la treabă:

ganea1_c425b.jpg

Și priviți-l cum pune efectiv mâna pe stâlp marcat probabil pe viață de versurile copilăriei ”mama-mpunge și eu trag”. Dar fată de primarul Adrian Dobre care doarme în timpul ăsta….

ganea2_67c44.jpg

Multe vor fi reponsabilitățile unui viceprimar și multe problemele cetățenilor. Mulțumim din inimă pentru ierarhizarea priorităților. Chiar dacă deocamdată sunt doar promisiuni. Dar promite că va face. De aceea eu zic să îi fie înmânată distincția : Omul faptelor 🙂

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău