Scrisoare deschisă către CJ Prahova. Faceți o minune și cu gropile de pe DJ 102C

0
WhatsApp_Image_2019-05-20_at_09.27.30_756e5.jpeg

WhatsApp_Image_2019-05-20_at_09.27.30_756e5.jpeg

Stimați consilieri județeni, stimate președinte Bogdan Toader,

Știu că nu aveți timp și personal calificat care să urmărească starea drumurilor în Prahova. Nici la deszăpezirile din anii trecuți nu ați avut și am văzut cu toții cam ce a ieșit. Vă înțeleg perfect și tocmai de aceea vreau să vă aduc la cunoștință o problemă cu care se confruntă câteva zeci de mii de șoferi de pe Valea Cricovului.

În satul Plavia din Comuna Iordăcheanu este o porțiune a DJ102C care se degradează pe zi ce trece și, mai mult decât atât, pe iarnă ce trece.

Cum iarnă nu mai este iar gropile de pe DJ-uri observ că ați început să le plombați, am stat și am așteptat să vină și rândul craterelor de aici. În zadar, însă… Suntem deja în Mai, au înflorit copacii, au crescut frunzele, dar asfaltul nu s-a copt încă anul acesta.

Ca să poți circula decent pe porțiunea de drum respectivă, fără să-ți faci mașina praf în câteva secunde, trebuie să mergi pe contrasens spre Urlați. Dacă circuli din sens opus, spre Iordăcheanu, te simți de parcă ai călări o cămilă din cauza denivelării drumului.

Problema cea mai mare e că, până nu o să se întâmple vreun accident grav cauzat de ocolirea craterelor pe contrasens, probabil subalternii dumneavoastră nici nu vor descoperi zona. Și este așa frumoasă…

Sunt sigur că, așa cum ați reușit să faceți publică parcarea de lângă Palatul Administrativ în weekend și în zilele libere, veți reuși să aruncați câteva lopeți de asfalt în niște gropi.

Așadar, domnule președinte Toader, domnilor consilieri, faceți un minim efort și rezolvați o problemă minoră înainte ca ea să devină una majoră.

Cu respect, un contribuabil.

P.S. – Mai jos aveți imagini din acest weekend de la fața locului

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău