Învățătură de Paști pentru primarul Adrian Dobre și președintele CJ Prahova, Bogdan Toader

0
cats-3_2c0fd.jpg

cats-3_2c0fd.jpg

Luca 17,10: ”Aşa şi voi, când veţi face toate cele poruncite vouă, să ziceţi: Suntem slugi netrebnice, pentru că am făcut ceea ce eram datori să facem”

De bună seamă că cei doi sunt niște slujbași în folosul cetățeanului. Chiar și în situația fericită în care aceștia și-ar face treaba foarte bine, Mântuitorul de la care ar trebui să ia lumină le spune, simplu, că acestă treabă bine făcută, nu este decât datoria lor.

În ultima perioadă însă, ce doi se întrec în a se acuza și în a revendica marea realizare, onorarea promisiunilor: nu va fi oprită apa caldă! Domnilor, sunteți penibili!

Pur și simplu proiectați imaginea Ploieștiului asemenea unei familii modeste, greu încercate economic, în care tatăl, disperat că i se taie utilitățile, sparge pușculița copiilor (cam cu asta se compară subvenția) mai cere și de la socru și reușește să o scoată la capăt. Nu ar fi ceva atât de acuzator dacă lucrurile s-ar opri aici, oricine poate trece prin perioade mai grele.

Imaginați-vă că tatăl are tupeul să vină la copii și să se fălească cu această realizare: nu veți sta nespălați pentru că am plătit apa caldă! Apoi să își acuze și socrul că de fapt trebuia să-i dea o zestre mai mare. Și din cauza lui s-a ajuns aici.

Apoi nici socrul nu se lasă pe locul doi. Ține să le amintească nepoților că datorită lui se spală seară de seară pentru că a avut generozitatea să ofere o sumă către risipitorul de ginere.

Într-o situație ipotetică, în care copiii si-ar putea alege părinții, credeți că ar avea respect față de ”realizările” acestora ?
Ei bine, la noi chiar vor fi alegeri.

De aceea recitiți domnule Dobre și domnule Toader învățătura lui Isus Hristos pentru cei ce slujesc cetățeanul !

 

 

 

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău