fbpx

173617l-640x400-b-3af4853d.jpg

Să nu ziceți că nu v-am spus! Dacă nu o să auziți în campanie, cum social democrații se plâng că au fost atacați energetic de Baphomet de la Cotroceni sau de Sokar de la USR, să nu îmi ziceți pe nume... Anubis. Explicațiile necazurilor medicale, pentru că nu despre blesteme este vorba, deși circumstanțele le-ar fi justificat.

Acest text nu este un pamflet, ci un tratat de medicină, pe care l-am redactat sub îndrumarea celebrului doctor Luigi Vincenzo Matteo Politi.

Cum se apropie o campanie, ”dă boala-n ei”. Coincidență la 2, hai...3, dar deja e prea mult. Tonul la scrânteală l-a dat Ponta, cel care și-a rupt genunchiul. Gurile rele spuneau că accidentul s-a produs când a îngenuncheat în fața sistemului, făcând-o prea brusc și fără elemente de protecție. A meriat o operație prin Turcia. Uite, acum, omul e bine-merci, achitat. Pardon, vindecat. Aceleași guri spurcate susțin că Victoraș ar fi suferit și o operație de schimbare de tabără, doar aparențele mai susținând că este sexual-democrat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Următorul pe listă a fost chiar Dragnea. Aici e gravă situația! Nervul sciatic i-a fost prins între două procese. Este vorba despre procesele de afectare a discurilor dintre vertebre, care provoacă celebra hernie, având drept consecință presarea nervilor sciatici. Nu era suficient câți nervi i-a făcut Statul Paralel, cel pe care imaginile au dovedit că Liviu era perpendicular. Explicația geometrico-medicală, o știință pe care tocmai am inventat-o, și despre care am ferma convingere că va evolua, vine să contrabalanseze zicerile acelorași guri rele, cele care afirmau că domnul Dragnea nu are coloană. Complet fals! Are și este alcătuită din următoarele vertebre: Viorica, Lia, Sevil, Rovana, Carmen, Irinuca și, din nou, Gabi. Stătea în firea lucrurilor să se împace cu ultima vertebră. Cert este că și deplasarea acestei vertebre a contribuit la presarea nervului sciatic livian. Varianta alternativă, care l-ar putea scăpa de cuțit, ar fi dormitul pe un par tare. Legenda vechilor vraci spune că nu se recomandă dormitul cu spatele la perete, pentru că e inutil, dacă dormi cu gura deschisă. De terapie se vor ocupa reumatologii tatuați din salon.

Și pentru că tot a venit vorba despre Gabi, cu ce altceva putea să se pricopsească, dacă nu cu o criză de Fierea. Asta dă niște dureri cumplite și o amărăciune în guriță, ca atunci când scuipa venin la adresa contestatarilor. Tocmai de aceea, chiar și medicilor le-a fost greu să pună un diagnostic corect: o fi de la pietrele de pe suflet și conștiință, care s-au deplasat către bilă... o fi de la glandele cu venin de Voluntari... o fi fost Pandele care i-a spart accidental fierea (nu întrebați de ce și cum). Unul dintre medici a propus chiar și o lobotomie, ca bonus din partea spitalului, însă nu au găsit organul pentru a justifica și această intervenție.

Ceva mai bine a stat Tudorel. Mă rog, e cinic să spui că a stat bine, atât timp cât și-a rupt membrul. Aaa, nu, nu acel membru cu care se face ”manevra suedeză”, ci un membru inferior, folosit la deplasarea bipedă. De ce râdeți? E biped, pe bune! Oricum, Tudorel era predispus la astfel de fracturi, de aproximativ doi ani el fiind văzut țopăind anormal, de pe o OUG pe alta. Unii chiar mizau că-și va frânge gâtul. S-au înșelat! În afară de alunițe, altceva nu a pățit. Deocamdată...

Deși a plecat de la PSD, la birtul Pro România, nea Tudose, drojdier, nu a fost scutit de probleme. Mai slab de inimă, acesta a avut probleme cu cesulețul. Tic- tac, tic-tac, era cât pe ce ca rezerva strategică de țuică de pufoaică să nu mai fie amenințată. Și inima asta cât să țină? Credeți că-i puțin lucru să activezi politic, ca om al serviciilor? Așa zic gurile rele. Dacă așa e, atunci și explicația e simplă: microfoanele care îi blindează trupul mătăhălos au intrat în rezonanță și interferentă cu stimulatorul cardiac, afectând buna funcționare a acestuia. La externare, medicul a scris pe rețetă: ”Nu mai bea, bre!”

Nu în ultimul rând, ca știre de ultimă oră, în exclusivitate în observatorulph.ro, suntem în măsură să vă spunem că nici Viorica Dăncilă nu se simte prea bine. Aceasta s-a plâns de dureri de cap. Am glumit!

De la Cotroceni, nici măcar o veste. Deși nu e social democrat, Klaus trebuie să aibă și el o afecțiune, ceva. Băiatul ăsta suferă în tăcere, așa cum știe el cel mai bine.

*Despre durerile opoziței în episodul următor, deși e ușor jenant să vorbești despre fund, într-un ziar serios. Până atunci să nu uitați ce vă spuneam la început. Dacă social democrații nu vor da vina pe atacurile energetice ale opoziției, mare minune ar fi.

173617l-640x400-b-3af4853d.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg