Reîncepe marea țigănie de la Ploiești, ediția de primăvară

0
WhatsApp Image 2019-03-14 at 10.18.08.jpeg

WhatsApp Image 2019-03-14 at 10.18.08.jpeg

Scrisoare deschisă Domnilor primar, viceprimari și consilieri locali: Municipiul Ploiești, în calitate de unic acționar, are două societăți distincte și cu obiecte de activitate clar definite ce nu se suprapun, respectiv Hale și Piețe SA, ce are ca principal obiect de activitate administrarea și exploatarea piețelor și SGU, care pe lângă alte obiecte de activitate se ocupă și de întreținerea parcurilor și spațiilor verzi.

În calitate de cetățean total nemulțumit de cum arată și este administrat acest oraș, vă adresez câteva întrebări dumneavoastră celor aleși de noi să ne reprezentați:

1 Cum acceptați ca SGU, timp de 4 zile pe săptămână ( de joi până duminică inclusiv) să renunțe la activitatea de întreținere a parcului Toma Socolescu și să presteze acolo activități de comerț stradal fără minimum de dotări necesare unei piețe? Mă refer la apă, canalizare și wc.

2 Realizați că această activitate este o concurență neloială față de Hale și Piețe SA?

3 Cine plătește refacerea stricăciunilor făcute de mașinile de aprovizionare ce intră pe spațiul verde, (vezi foto de joi dimineața 14 martie) primăria sau SGU din buget propriu?

4 Cum veți explica cetățenilor faptul că ați oferit către Hale și Piețe o sumă de bani pentru refacerea Pieței Centrale în calitate de consilieri, nu ați virat-o în cont în calitate de primar, apoi ați redirecționat acei bani din nou în calitate de consilieri?

5 Sunteți conștienți de faptul că problemele juridice pe care Hale și Piețe le are sunt generate de mediul politic? Pentru că din interese politice s-au vândut la un moment dat părți din Piața Centrală?

6 Nu credeți că lucrurile ar funcționa mai bine dacă odată reglementate activitățile fiecare s-ar ocupa ce ceea ce e responsabil fără să mai intre unul în sfera celuilalt de activitate?

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău