fbpx

6uu6u6u67.jpg

„Ați încercat să îl opriți și să îl porniți din nou?” - dacă ai lucrat vreodată într-un call center sau dacă ai sunat la unul pentru un fail al unui TV sau al altui aparat electrocasnic, sigur ai mai auzit asta. Apeși pe OFF, aștepți câteva secunde, să zicem 5, apoi apeși un ON ceva mai lung și gata, ți s-a restartat… Facebook-ul, în cazul nostru.

O duceam rău în ultima vreme noi, dependenții de glume bune. Iar cele 5 secunde de OFF ale marelui jurnalist-bătăuș-wanna-be ne-au oferit râuri de lapte, miere și tot ce-ți mai poate trece prin cap. Lui i-o fi trecut toată viața prin fața ochilor în scurtul timp petrecut pe jos, dar mai îndelungat decât cel petrecut în picioare, în ring.

Nu voi relua șirul tuturor glumelor făcute pe seama omului care seamănă tot mai mult cu un tataie senil care se mai crede fecior și sare-n uliță să se războiască cu tineretul din ziua de azi. Pe vremea lui așa se stabileau ierarhii, de unde să știe el că simțul ridicolului ne ferește pe noi, ceilalți, de astfel de situații trâmbițate-n agoră, cu public, cu mare fast pentru o scurtă și imediată dezamăgire? Doar îmi voi aminti de copilăria în care-l urmăream pe domn cu interes, mi-era atât de ușor să confund pasiunea cu informația pe atunci!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește coninuarea AICI

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg