După succesul înregistrat în Prahova deschidem Observatorul de Brașov

0
WhatsApp Image 2019-01-31 at 16.05.11.jpeg

WhatsApp Image 2019-01-31 at 16.05.11.jpeg

Pe o piața pe care funcționează cel puțin 15 titluri, www.observatorulph.ro este principalul organ media din Prahova. Astăzi ziarul înregistrează valori de trafic cel puțin duble față de traficul cumulat al tuturor organelor media active.

Performanța este cu atât mai impresionată, cu cât conținutul quality nu este atât de atractiv pentru marele public, precum conținuturi tabloid sau sport.

Prin specificul aparte generat de infrastructura de turism și dezvoltarea rețelelor de internet, județul Brașov este o piață ofertantă și atractivă pentru orice afacere editorială online.

Având în vedere faptul că în Prahova am intrat în perioada de consolidare a poziției pe care o deținem, tentația de a aborda Brașov pe aceleași principii pe care funcționăm aici, este prea mare ca să o ignorăm.

Predicțiile noastre privind dezvoltarea pieței sunt, de asemenea, cât se poate de interesante. Noi credem că Brașovul se află la începutul unui adevărat boom al afacerilor online și vrem să fim parte a viitoarei dezvoltări.

Împreună cu cititorii, sperăm să construim și în Brașov o comunitate puternică, activă, interesată de calitatea vieții și binele comunitar.

Mihai Nicolae,
Asociat,
Business Development Manager

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău