strada-elena-doamna-ploiesti_2f0e3_bf956.jpg

Concluzia acestei scurte scrieri: cel mai rău lucru care i se poate intâmpla cuiva este să fie iubit de edilii orașului. A pățit-o strada Elena Doamna din Ploiesti.

Nici nu începuseră bine lucrările de reparații că vjceprimarul Ganea, altfel iubitor de concedii, deplasări, schimburi de experientă etc și-a intrerzis odihna binemeritată pentru a fi pe șantier în perioada cu pricina. Ochiul vigilent de viceprimar cu aspirații de mai mult observă piatră cubică sub covorul de asfalt și înțelege cauza pentru care strada se strică așa de repede. Și întoarce constructorii de la ceea ce începuseră. Și suduie pe foștii primari care au avut incompetența de a permite lucrări de mântuială. Detaliile tehnice nici nu contează. Ideea era că prin grija domnului Ganea, strada avea să aibă parte de lucrări mai bune.

Păi ce credeți că primarului Adrian Dobre i-a mai tihnit concediul? Ca la un semn si acesta se întoarce și aproape că și-a mutat biroul pe strada Elena Doamna. Anuntând opinia publică de faptul că lui i se datorează lucrul bine făcut. A urmat o ceartă intre cei doi, fiecare suspectându-l pe celălalt de ipocrizie. Cea inșelată a fost sărmana stradă. A fost mai lungă perioada în care s-a lucrat decât perioada până la care au inceput să apară probleme. Și nu se mai vede nici urmă de  edil care să își asume responsabilitatea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Strada Elena Doamna va fi din nou spartă pentru refacerea infrastructurii

Ar fi un bun moment pentru celălalt viceprimar George Pană să îi spurce pe primii doi.

La Ploiești, competiția nu constă în realizarea vreunui proiect, ci în anunțarea intenției. A nu se uita că de trei alegeri câștigă cel care promite un spital. Dacă și la următoarele își va permite cineva să mai promită așa ceva, ar trebui sancționat drastic de alegători. Nu mai bine îl faceți, apoi vă lăudați cu ce ați făcut ?

Asa că, sincer, mi-e teamă să mă țină minte vreunul din ei. Doamne ferește să mă iubească.

Nu de mult domnul Ganea mă oprește pe stradă și într-o declarație de dragoste și prețuire față de cetățeanul ce sunt, îmi zice: " vezi poate te țin minte" !!  Doamna Ganea nu intrați în panică. Sentimentul nu e reciproc. Doar că așa e dumnealui mai iubitor de străzi si de oameni.

Cât despre primarul Dobre...rămâne același prizonier,  care pretinde că de fapt conduce. Mă tem că nici nu vrea să fie altceva.

Între timp Ploieștiul își pierde strălucirea și relevanța.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg