48373118_1816950975079894_6885758948394139648_n_45603.jpg

Polițiștii prahoveni au amendat administratorii drumurilor naționale și județene pentru deszăpezirea necorespunzătoare care a generat numeroase accidente ieri.

Astfel, Poliția a amendat cu 3.045 de lei CNAIR pentru gheața depusă pe Centura de Vest a Ploieștiului, zona Brazi, unde ieri dimineață s-au produs mai multe accidente.

Cu aceeași amendă a fost sancționat și Consiliul Județean Prahova pentru gheața depusă pe DJ 140, la Brazii de Sus, DJ 101D, la Moara Nouă și DJ 100D, la Urleta Urleta.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Amenzile de ieri au fost aplicate ca urmare a producerii de numeroase accidente, joi dimineață (detalii și FOTO-VIDEO)

Citește și Pericol pentru șoferi. Un drum județean din Prahova, patinoar în aer liber – FOTO

De la începutul acestei luni și până în prezent polițiștii au mai aplicat amenzi și avertismente celor două instituții pentru DN 1B -zona Mizil, respectiv pentru drumurile județene din zonele Scorțeni, Șotrile, Valea Doftanei și Berceni. 

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.