fbpx

slt_Vasiloae_Raluca.jpg

La scurt timp după ce observatorulph.ro a publicat articolul ”Șeful ISU Prahova acoperă printr-o dezinformare lacunele departamentului de comunicare al instituției”, informațiile privind activitatea pompierilor și salvatorilor de la SMURD din Prahova nu au mai ajuns la jurnaliști.

Ultima informație furnizată de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a fost despre accidentul petrecut pe DN 1B, la Valea Călugărească, pe 27 noiembrie. De atunci, în Prahova s-au produs numeroase alte accidente, soldate și cu victime, fără ca ISU, prin departamentul de Comunicare, să le mai facă publice.

Chiar și incendiile au devenit ”secrete”, dovadă fiind cel produs ieri la Șoimari unde o persoană a suferit și arsuri, blocajul informațional fiind evident.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contactat de observatorulph.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a avut o reacție ”incompatibilă” cu funcția deținută:

”Nu furnizăm informații despre activitatea ISU decât în măsura în care le considerăm importante din punct de vedere mediatic”.

Ulterior, aceasta a revenit cu informații despre incendiul de la Șoimari, printr-un mesaj transmis reporterului observatorulph.ro.

Îi reamintim purtătorului de cuvânt al ISU Prahova că ziariștii sunt cei care DECID ce informații sunt importante pentru a fi făcute publice, datoria lor fiind doar de a le comunica, nu și de a le analiza din punct de vedere al impactului mediatic.

În măsura în care jurnaliștii observatorulph.ro vor obține informații privind activitatea pompierilor și salvatorilor SMURD din Prahova le vom publica pentru că EI sunt oameni dedicați meseriei și care fac cinste uniformelor!

sursa foto: igsu.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg