fbpx

ce-spune-deputatul-elvira-sarapatin-despre-protest.jpg

Reacțiile de după referendumul scump și lamentabil eșuat sunt dintre cele mai colorate. De la parlamentari care sunt supărați pe poporul român, până la inteligenți cărora le trece prin cap să-l repete.

Deputatul PSD, Elvira Şarapatin, propune nici mai mult, nici mai puţin: repetarea referendumului odată cu alegerile europarlamentare de anul viitor. 

„E de neînteles. Eu nu îmi explic acest fenomen. Dar publicitatea agresivă făcută de cei de la USR și mai mulți, să știți că a prins în rândul populației și, din partea noastră, pentru că și noi suntem vinovați, ceilalți... nu a fost destul de bine.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu a fost, nu știu cum să vă spun și să vă explic, pentru că noi nu am făcut campanie de informare. (De ce?) Pentru că politic ni s-a interzis așa ceva. (De la partid?) Să nu ne asumăm politic. Nu ni s-a interzis.

M-am exprimat greșit. Și atunci timpul nostru, al parlamentarilor, a fost foarte scurt. Eu am fost personal și am informat. Cred că populația o să își dea seama de greseala pe care au făcut-o. Aș susține să se repete acest referendum odată cu alegerile europarlamentare”, a spus Elvira Şarapatin, deputat PSD.

Deși avem ani de presă cât nu au mulți parlamentari ani de școală, mărturisim că nu am auzit până acum de doamna Șarapatin, scuzată-ne fie ignoranța. Nu-i târziu niciodată și iată că a venit momentul să o cunoaștem. Este deputat de Gorj, din partea PSD. Face parte din comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale. Adevărul este că nici nu putea să facă parte din altă comisie...

Nici nu mai contează faptul că este o prezență discretă, pentru că nu prea pare să aibă ceva de zis, important este că avem toate motivele să îi mulțumim pentru idee. Supărată pe viață și pe eșecul referendumului, neavând habar de regulile democrației, de semnificația votului, stimabila a propus reluarea votului public pe această temă. Să-l facem până ne iese.

Este o idee interesantă venită din partea unui parlamentar al puterii. Nu știm pe unde au găsit partidele asemenea specimene (toate au), dar trebuie să fie o crescătorie pe undeva, pentru că e greu de crezut că au crescut așa libere, în natură.

Ca să nu o dezamăgim, ne-am mai asuma un cost, pe care-l putem considera o invistiție oportună în viitorul națiunii: cum nici multora dintre români nu le prea place ce a ieșit la ultimele alegeri locale și generale, dacă așa funcționează democrația doamnei deputat, atunci să facem ca dânsa și să reluăm tot ce a ieșit prost în materie de vot. Promitem să nu mai stăm în casă, pentru că am văzut cât ne-a costat nepăsarea!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg