V-ați strâns în biserică, cu spatele la altar, ca să nu doarmă persoane de același sex într-un pat?

0
5c237d18-643c-4867-b040-ea2c53c682a81.jpg

5c237d18-643c-4867-b040-ea2c53c682a81.jpg

Să nu judeci! Asta spune Biblia. De acord, dar putem să dezbatem puțin. Dumnezeu nu se supără, ba chiar cred că se bucură că nu dormim pe noi și că nici nu lăsăm ca biserica să fie pângărită.

Am mai scris și o mai spun: sunt bărbat, iubesc femeia și mă deranjează teribil să văd parade penibile ale unor pațachine măscărite, care au orientare homosexuală. E dreptul meu să nu fiu deranjat de astfel de imagini grotești, să nu îmi întoarcă stomacul pe dos niște ”bărbați” în chiloți roz cu puf. 

În rest, dacă nu sunt pe străzi, treaba lor ce fac în dormitor. Să-și zăpăcească hemoroizii până la lacrimi. Nu e de competența mea să le schimb orientarea sexuală și știu că oricum nu aș putea face asta. Să mă prefac că nu există, iar nu pot. Au existat și vor exista… din biserici până în cele mai ascunse coclauri ale societății. Mă gândeam că nici bunul Dumnezeu nu a avut prea mare succes, după ce a ras Sodoma și Gomora. A rezolvat problema pe moment, dar au apărut iar.  

La Referendum nu particip, nu pentru că ”mă p… pe el de vot”, ci pentru că e inutil. Actualul Cod Civil nu permite căsătoria între persoane de același sex. Dacă cineva se temea că se poate modifica acest Cod Civil, urmând să permită căsătoriile homosexualilor, iar Referendumul tocmai ar bloca modificarea Codului Civil, atunci să aibă atâta minte încât să realizeze că și Constituția poate fi modificată… Tocmai asta vor face la Referendum. În concluzie, dacă le suflă vântul invers, în viitor vor modifica iar Constituția, tot prin Referendum. Deci, de ce mergem la Referendum??? Of, Doamne, greu pare să gândim cu capul nostru, nu cu al lor. 

Dacă vrei totuși să te duci la vot, la Referendum, du-te omule și fă ceea ce îți dictează conștiința! Nu te lua nici după mine, nici după vecini, prieteni, politicieni! Dar nu uita să gândești, să citești să te informezi, să îți folosești capul, pentru că de aia îi ai.

Și pentru că tot am amintit de politicieni, priviți cu atenție imaginile acestui material. Le-am pescuit de pe rețelele de socializare. Poza cu politicienii are ca sursă Câmpina Tv, iar celelalte sunt imagini de prin spitalele din țară. Le-am compilat în primul cadru, ca să dau un sens adunăturii, nu adunării, din biserica de la Bănești.

Conform Câmpina Tv,  o întâlnire atipică a avut loc luni la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Bănești, acolo unde au venit parlamentari de Prahova, primari din mai multe localități, reprezentanți ai clerului și cetățeni, tema discuțiilor fiind referendumul pentru modificarea Constituției în vederea redefinirii familiei. 

Au participat politicieni de la aproape toate partidele parlamentare (fără USR) și toți s-au declarat în favoarea inițiativei legislative de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie. Foarte tare! Și eu cred la fel, dar mai cred câte ceva. O să detaliez, după ce înșir componența ”onoratei adunări”:

Grațiela Gavrilescu – ministrul Mediului și președinte ALDE Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu – președinte PNL Prahova, Bogdan Toader – președinte PSD Prahova și președinte al Consiliului Județean, senatorul PSD Emanoil Savin, primarul Câmpinei Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi (secretar executiv al PMP la nivel național), primarii din Bănești, Poiana Câmpina, Provița de Sus, Provița de Jos, Filipeștii de Târg și Filipeștii de Pădure, Breaza, Florești, Băicoi, Măgureni și multe alte localități. Din partea clerului au participat părintele protoiereul Grigore Melnic și mai mulți preoți din parohiile care aparțin de Protoieria Câmpina.

Acum, după ce am făcut cunoștință cu onorabilii, să ne concentrăm puțin pe scopul prezenței lor în biserică și pe felul în care consider că au pângărit Casa Domnului. 

Ipocrizie! Asta mi-au transmis, în cazul în care au dorit să transmită un mesaj. Așezați pe scaune, cu dosurile către Altar, oamenii ăștia cred că au intrat în grațiile divine, dacă s-au strâns acolo pentru a convinge electoratul că familia tradițională este scopul Referendumului. Le rezolvaseră pe toate, iar societatea intrase într-un impas, pentru că trebuia să stabilim la vot ceea ce, culmea, era deja stabilit. 

De ce ipocrizie? Pentru că NU LE PASĂ de cei, de același sex, care dorm câte doi în spitalele din România. Bine, nu fac sex în acele paturi, vai steaua lor bieții oameni, dar cred că este mult sub limita pe care putem și trebuie să o acceptăm. Ce vină au politicienii pentru asta? TOATĂ VINA DIN LUME, TOATĂ, TOATĂ!

Politicianule român, spui că îți pasă de traumele psihice care vor marca existența unui copil adoptat de o familie în care mama se numește Florin? Așa este, copilul acela va fi supus unor ”tratamente sociale”, cu repercursiuni extrem de grave asupra procesului evoluției sale ca individ. Dar de copilul al căruit tată, grav bolnav și care stă în pat cu un alt bărbat, claie peste grămadă în spital? Ce facem cu acel copil? Va crește cu o imagine pe care o consider terifiantă, sub demnitatea umană. Va fi marcat de faptul că taică-su ”a dat ortul popii” în condiții inumane, pe un nenorocit de pat de spital, din care tu ai furat fix valoarea celui de al doilea pat necesar pentru Vasile, care dormea cu tatăl copilului de care ție nu-ți pasă. 

Cum e, politicianule? Facem un Referendum pentru interzicerea ”conviețuirii” românilor de același sex, pe un pat de spital? Sunt convins că milostiva biserică nu are nimic împotrivă și va sprijini substanțial, chiar rupând o parte din bugetul pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. Bunul Dumnezeu nu se va supăra pentru întârzierea termenului de finalizare a betoanelor fără fond. Ba chiar am convingerea că va mai trece cu vederea o parte din păcatele noastre și ale prelaților, spunând: ”Bravo, copiii mei! Asta înseamnă mântuire!”  

Las în seama lui Dumnezeu judecarea faptelor noastre lumești și închei aici, amintindu-mi că am mai fost la un Referendum, pentru un Parlament cu maxim 300 de aleși, Referendum la care s-au p…t pe votul meu, culmea, fix aia care și-au târât acum buculițele în fața Altarului ca să mă convingă să ies iar la vot, la… Referendum. Nu ies mă, nu ies la votul ăsta, pentru că nu vă pasă de votul meu de la niciun Referendum! Dar o să ies la toate rundele de alegeri, acolo unde decizia de micționare îmi aparție, ca și alegerea direcției în care o fac, chit că împotriva vântului.

În imaginea cu politicieni în biserică ceva nu se pupă, chiar dacă sexul nu e același. E ceva nefiresc acolo, ceva contra naturii.

Dumnezeu ne cere să fim buni, nu proști. Sesizați diferența?

5c237d18-643c-4867-b040-ea2c53c682a81.jpg

16b363f4-5086-4a2d-a4ec-b3dfbe02106a.jpg

c7268652-70f9-45de-821b-3eb53e4536a3.jpg

ca807e98-c74e-4835-9383-a11874b3e003.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău