42141801_1090614567766878_1331245952576520192_n.jpg

De o bucată de vreme, probabil încălzindu-se pentru campania electorală, onor viceprimarul Ganea prezintă opiniei publice sub sloganul – fapte nu vorbe- adevărate minuni ale activității sale. Și se supără foarte tare dacă cetățenii nu le apreciază ca atare. La fel ca marea majoritate a politicienilor cu care s-a pricopsit Romania, domnul Ganea se simte bine doar in compania  celor ce îi aduc osanale. Naiv din naștere și nevindecat vreme de 50 de ani, mi-am permis să îl fac atent pe pagina de socializare. Parc-aș fi dat cu șmirghel pe nobilu-i dos obișnuit doar cu buze moi. Și mi-a blocat accesul. E dreptul lui, dar gestul nu se incadreaza în imaginea – un om între oameni-.

Ce se întâmplase de fapt?

A facut un drum până în Suedia, nu cred că pe banii lui, a încălecat pe o trașcaletă, apoi a sunat din bucium cum că e rezolvată poluarea din Ploiești. Așa cum a și promis în campania electorală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Asta desigur, dacă și noi vom face la fel. I-am semnalat distinsului, că ceea ce prezintă se încadrează totuși la vorbe. Iar pentru că nu-mi  pot continua ideea pe pagina dansului, o fac aici:

  • Mult stimate și iubite viceprimar, a te duce până în Suedia este într-adevăr un fapt, a pretinde că asta rezolvă sensibila problemă a poluării din Ploiești rămâne doar o vorbă.
  • A bloca accesul unuia mai critic este un fapt. A declara că ești în permanență interesat și receptiv la semnalele cetățenilor este o vorbă.
  • Că România e ruptă în două este un fapt. Că voi politicienii ati contribuit la asta este un fapt. A înălța baloane cu vorbe de unitate în an centenar e o imensă ipocrizie. Putem continua cu multe exemple, pentru că multe sunt problemele Ploieștiului, iar dumneavoastră sunteți la conducerea lui de suficient timp. Timp care v-a fost acordat de alegători tocmai pentru a transforma vorbele în fapte. Nu prea v-a ieșit.

            Pentru a mă încadra totuși în tendințele vremii, voi încheia cu o vorbă și voi pretinde că este un fapt: OMAGIU FIERBINTE VICEPRIMARULUI GANEA!!!

sursa foto: Facebook/Mihai Cristian Ganea

42141801_1090614567766878_1331245952576520192_n.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...