Două dube ale Fan Curier, filmate de o cameră de bord făcând o depășire riscantă. Una a ajuns pe câmp – LINK VIDEO

0

Două dube ale firmei de transport Fan Curier au fost surprinse de o cameră de bord făcând o depășire riscată pe DJ 601 A, în apropierea comunei Joița din comuna Giurgiu.

În imaginile care pot fi urmărite AICI se vede cum cei doi șoferi se angajează într-o depășire la limită, iar unul dintre ei, pentru a evita o coliziune frontală trage stânga de volan și ajunge pe câmpul de pe marginea drumului județean.

”ALO FAN Courier!!! Cine instruiește șoferii????” este mesajul șoferului care a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Reacția Fan Curier

„Comportamentul în trafic pe care l-ați prezentat este regretabil dar este o situație izolată care nu reflectă conduita în trafic a miilor de angajați care asigură transportul zilnic a sute de mii de colete. (..) Vom aplica sancțiuni șoferilor implicati”, a precizat compania pentru digi24.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău