Chiar la Vega în poartă e o mare groapă! Cine o va ocoli pe contransens va nimeri! VIDEO

Rafinăria Vega din Ploiești este singurul și cel mai mare producător de bitum rutier din România. Cu toate acestea, chiar în poarta rafinăriei pe care ies autocamioanele încărcate cu bitum este o groapă uriașă.

Șoferii care trebuie să o ocolească sunt nevoiți să intre pe contrasensul străzii Ialomiței, așa cum se poate vedea și din imaginile trimise de un cititor al ziarului nostru pe care le publicăm la finalul a cestui text.

Știu, unii vor spune că e de datoria autorităților locale să astupe gropile și au dreptate, însă nu pot să cred că un demers al reprezentanților rafinăriei de genul ”vă sponsorizăm cu o roabă de bitum doar ca să astupați groapa” ar fi fost  ignorat de conducerea Primăriei Ploiești.

Mai ales că, potrivit descrierii de pe site-ul rafinăriei Vega, bitumul rutier produs aici ”este modificat cu polimeri se distinge printr-o elasticitate îmbunătățită și o rezistență mai ridicată la uzură și la variațiile de temperatură, având o durată de viață cu 50% mai mare şi capacitate de a reduce zgomotul in trafic”. 

VIDEO

FOTO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

2 COMENTARII

  1. Va vaitati de o groapa, cand in oras (municipiu !) sunt cu sutele? Dar de strazile neasfaltate ce ziceți? Am ajuns intamplator pe strada Predelus (din Lupeni) si va invit la o plimbare, mai ales dupa o zi cu ploaie. Asemenea ciudatenie nu mai vedeti: trotuarul asfaltat este mai jos decat „carosabilul” !

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău