Elevii Colegiului de Artă ”Carmen Sylva”din Ploiești au retrăit bucuria de a cânta în public – VIDEO

Duminica trecută a fost o zi însorită de iarnă în care tineri și foarte tineri artiști, elevi ai Colegiului de Artă ”Carmen Sylva” din Ploiești au avut bucuria de a ieși din mediul virtual și de a fi prezenți în mijlocul unui auditoriu real.

Acest lucru a fost posibil datorită doamnei profesoare Mihaela Tomescu, care a iniţiat evenimentul intitulat „Ambasadorii muzicii”  organizat sub patronajul Fundației „Remember Enescu” din București ca o Gală a laureaților Concursului Național de interpretare „Dan Cumpătă”  desfășurat online în decembrie 2020.

Locul spectacolului a venit să întregească bucuria de a cânta în public: Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, Sala Scoarțelor, pian Steinway. Un loc special și o ambianță unică. Publicul numeros a primit cu entuziasm oferta muzicala a tinerilor interpreţi.

Elevii ploieșteni au fost: flautista Sabina Ițcuș (cls.a-V-a, concurenta numarul 3), clasa profesor Tereza Sandu, acompaniată la pian de prof. Anca Borcea, soprana Paula Petre (cls. a-XI-a, concurenta numărul 4) și baritonul Luca Bucur (cls. a-XI-a, concurentul cu numărul 5), ultimii doi fiind elevi ai clasei prof. Larisa Brașov și acompaniați la pian de prof. Dana Olteanu Pica. Aceștia au interpretat lucrări ale compozitorilor Paul Constantinescu, Antonio Vivaldi, Felicia Donceanu, Wolfgang Amadeus Mozart, Robert Schumann și Alessandro Stradella.

VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău