Fenomen meteo neobișnuit pe DN 17A, în județul Iași. O rafală de vânt puternic a împins mai multe mașini în decor – VIDEO

Direcţia de Drumuri şi Poduri Iaşi a publicat pe Facebook imagini de la operațiunea de scoatere din decor a mai multor autoturisme care au fost împinse în afara părții carosabile de o rafală puternică de vânt. Evenimentul meteo neobișnuit s-a produs luni, 15 februarie, pe DN 17A.

Postarea pe Facebook a Direcției de Drumuri și Poduri Iași:

Fenomene meteo extreme pe DN 17A, zona Dornești – Ratoș, județul Suceava!
O rafală de vânt de peste 100 km/h a aruncat în afara părții carosabile mai multe autoturisme și autoutilitare care circulau la acel moment pe sectorul respectiv.
Utilajele districtelor de drumuri naționale Rădăuți și Suceava au intervenit de urgență în sprijinul conducătorilor auto, tractând autovehiculele înapoi pe carosabil.
Nu s-au înregistrat victime, singurul efect fiind sperietura zdravănă din partea șoferilor, care afirmă că nu s-au mai confruntat cu astfel de fenomene meteo.
Evenimentul s-a produs în jurul orei 17:00. Menționăm că, în zonă, carosabilul este cu porțiuni de zăpadă frământată în strat de sub 1 cm, pe axul drumului, în condiții de ninsori viscolite.
VIDEO

Mai multe imagini sunt disponibile AICI
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău