Pericol de accidente pe mai multe drumuri din Prahova, acoperite de gheață și zăpadă. ”Avem hartă interactivă, dar unde sunt drumarii?” – FOTO/VIDEO

În timp ce Cristian Apostol, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, anunța recent că toate utilajele care intervin pentru deszăpezire pe drumurile județene din Prahova vor fi monitorizate GPS, în această dimineață în multe zone din județ, mai ales în cele de munte, șoferii s-au trezit circulând pe adevărate patinoare. Carosabilul era acoperit cu gheață și zăpadă, riscul ca mașinile să derapeze și să provoace accidente rutiere grave fiind foarte mare. Observatorulph.ro a sesizat Poliția Rutieră. Puteți trimite imagini cu starea drumurilor din județ pe WhatsApp la: 0726.221.596

Hartă interactivă, drumari lipsă!

”În momentul de față se lucrează la realizarea conexiunii între prestatorii de servicii de deszăpezire și site-ul Consiliului Județean Prahova. Practic cu ajutorul unei hărți interactive, orice prahovean care va urmări aplicația va putea cunoaște în timp real unde intervin utilajele de deszăpezire. La rândul lor, primăriile vor dispune de această informație, astfel încât să fie eliminate discuțiile că pe anumite drumuri județene s-a intervenit sau nu”, declara acum câteva zile pentru observatorulph.ro Cristian Apostol, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.

”Iarna nu-i ca vara!”

În această dimineață, pe multe drumuri județene din Prahova s-a circulat groaznic. Mai mulți cititori ne-au sesizat în această dimineață că drumurile din Prahova pe care au condus erau necurățate de drumari.

”Așa arăta drumul Drajna Posesti Tarlesti la 6:30 dimineața. Nici urmă de utilaj de deszăpezire. Am ajuns iar la vorba aia: iarna nu-i ca vara!”

”Drumul județean dintre Nedelea și Florești este patinoar! Am mers cât am putut de încet ca să nu ajung pe câmp! E gheață peste tot!”

”Așa arătau marți dimineață drumurile din comuna Ariceștii Rahtivani. Oare ce s-ar fi întâmplat dacă ningea cu adevărat, mai puteam ieși din curți?”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău