VIDEO: Acuzații grave ale unui angajat al Consiliului Județean Prahova: ”Eu personal am împiedicat trucarea unor licitații, chiar am scos două firme!”

O angajată din departamentul IT din Consiliul Județean Prahova a făcut dezvăluiri incredibile în ședința de astăzi a instituției.

Cea care s-a prezentat fiind ”administrator de rețea” a solicitat să ia cuvântul în timpul dezbaterilor privind reducerea organigramei CJ Prahova și reducerea cu 101 de posturi, inclusiv la Departamentul IT.

”Eu am votat schimbarea ca să mă înțelegeți mai exact (n.r. fosta conducere era PSD) și am fost cea care s-a opus trucării licitațiilor, chiar am scos două firme care trucau licitațiile. Nu știu dacă mai este cineva în clădirea asta care a făcut așa ceva și mă întreb de ce să nu fiu evaluată corect și de ce să nu mi se accepte accesul la concurs? Eu, în condițiile acestea, nu pot da nici măcar concurs pe post pentru că vor rămâne doar două: unul are prioritate fostul șef, iar celălalt rămâne pentru GDPR”.

Acuzațiile privind trucarea licitațiilor pot fi ascultate începând de la minutul 32 al înregistrării ședinței de mai jos:

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596