”Minune” la racla cu moaștele Sf. Dimitrie – unui tânăr i-au crescut degetele amputate, mai mult cu ajutorul jandarmilor și mai puțin cu al Sfântului

0

Nu încurajați cerșetoria! De multe ori auzim asta, însă mai mereu ne lăsăm impresionați de cazurile doar aparent dramatice.

Jandarmii au postat un film scurt cu un caz întâlnit în timpul procesiunii religioase de la racla cu moaștele Sf. Dimitrie. Lume multă, dar care a îmțeles să respecte distanțarea, așteptându-și în liniște rândul. Pe lângă credincioși și nelipsiții cerșetori. Unul însă a reușit să îi impresioneze și pe cei de la SMURD, dar mai ales pe jandarmi, curioși totuși să verifice în ce măsură se confirmă o presupusă infirmitate, motivul pentru care respectivul se afla la cerșit.
Jandarmeria Română: ”Deși avem motive să le mulțumim celor care s-au adunat la racla Sfântului Dimitrie, dat fiind comportamentul cooperant de care au dat dovadă, am întâmpinat și situații mai puțin obișnuite.
Un bărbat cu palmele înfășurate în bandaje pline de sânge atrăgea atenția oamenilor din preajma sa, spunând că și-a pierdut degetele și că are nevoie de bani.
Câțiva enoriași au solicitat ajutorul SMURD, îngrijorați de starea bărbatului.
Odată îndepărtate bandajele, s-a constatat că problema nu era de competența medicilor, întrucât degetele erau intacte, astfel că au fost chemați colegii noștri, care au aplicat o amendă contravențională în valoare de 500 de lei!” Video – Jandarmeria Română:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău