Noi imagini cu ”caii-zombie” lăsați liberi noaptea pe drumurile publice din Prahova. Oricând se poate repeta o tragedie!

0

În urmă cu o săptămână, în Prahova s-au produs mai multe accidente rutiere grave provocate de cai lăsați nesupravegheați sau de căruțași. Din păcate, Poliția întârzie să ia măsuri, astfel încât oricând se pot repeta tragediile pe drumurile din județ.

Weekendul trecut a fost unul negru pe drumurile din Prahova din cauza cailor lăsați liberi, mai ales noaptea, de stăpânii lor inconștienți. În urma impactului mașinilor cu bietele animale, a murit unul dintre cei mai respectați piloți de elicopter din România, Valer Novac și mai multe persoane au ajuns în stare gravă, la spital (detalii AICI).

Din păcate, caii sunt lăsați liberi noaptea pe drumurile publice din județ, așa cum o dovedește sesizarea unui cititorul care ne-a trimis și imagini surprinse pe DJ 100 L și la Podeni:

”Vă transmit spre publicare o problemă des întâlnită pe drumurile din satul Podenii Vechi cât și pe DJ 100 L.

Frecvent, animalele lăsate nesupravegheate își fac apariția pe partea carosabilă reprezentând un real pericol pentru conducătorii auto, în special pe timp de noapte.

Această problemă a condus în ultima perioadă la apariția a nenumărate coliziuni în care sunt implicate animalele lăsate nesupravegheate.

Nu este o noutate acest lucru, însă soluțiile pentru remedierea problemei în cauză întârzie să apară. Vă transmit atașat videoclipul în care animalele sunt surprinse pe partea carosabilă”:

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău