VIDEO: Momentul în care un motociclist este lovit de o mașină la Sala Sporturilor din Ploiești

6

Un motociclist a fost lovit, ieri, de un autoturism în apropiere de parcul de la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.

UPDATE Polițiștii susțin că este vorba de o culpă comună.

Accidentul s-a produs pe strada Eroilor.

Potrivit ISU Prahova, din impact a rezultat rănirea motociclistului, care a fost transportat la SJU Ploiești.

Autoturismul era condus de o șoferiță în vârstă de 40 de ani, iar motocicleta de un tânăr de 17 ani, posesor de permis categoria A1.

Un cititor ne-a trimis imagini cu impactul dintre autoturism și motocicletă surprins de o cameră de supraveghere. Atenție, imagini cu impact emoțional!

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

6 COMENTARII

  1. Voi vedeti cum depaseste motociclistul da? Pe trecerea de pietoni. Si daca nu avea semnalul dar cel din masina cel de pe motor tot nu avea dreptul sa depaseasca in acel moment

  2. Il vedeti pe motociclist ca depaseste? E voie sa faci stanga pe trecerea de pietoni? Asta va intrebati? acolo e trecere de pietoni nu intrare in parcare. Este interzis si se ia permisul pentru o manevra de genul acesta. Motociclistul poate avea viteza dar a incercat sa evite impactul intrand pe contrasens cand masina a virat la stanga in loc nepermis. Ganditi inainte sa vorbiti oameni buni.

  3. Vai! Cât de bine știţi regulile de circulație. Mașina nu avea de ce să vireze la stânga pe trecerea de pietoni. Și chiar dacă o făcea nu cumva trebuia să se asigure? Sau a gândit că: „Dacă eu sunt șmecheră și încalc regulile nu mai e nimeni ca mine”
    V-aţi gândit că motociclistul a încercat s-o evite având în vedere că i-a pus frână în faţă?

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău