Liniștea unui cartier din Ploiești, tulburată de scandalagii. ”Am sunat la poliție degeaba!” Reacția IJP: ”Nu s-a confirmat” – VIDEO

4

O cititoare ne-a povestit experiența neplăcută pe care a avut-o duminică seara într-un cartier din Ploiești, din cauza unor scandalagii, dar și lipsa de reacție a poliției.

UPDATE Anchetă internă la Secția 3 de Poliție Ploiești după scandalul din zona Vest. Cum a fost ”îngropată” sesizarea unui locatar

”În această seară (n.r. 19 iulie) în fața blocului 151 de pe Aleea Iezerului mai mulți indivizi au făcut un scandal monstru. Au urlat, au spart sticle, au bătut în mesele din foișor pe ritm de manele și au distrus parcul.

Inițial am sunat la Poliția Locala, unde mi s-a sugerat să sun la Secția 3. Am așteptat să apară patrula de poliție, dar nu s-a întâmplat asta. Până la urmă indivizii respectivi au dispărut, nu înainte să urle ce poliție să vină, bă?” a relatat ploieșteanca.

La solicitarea observatorulph.ro, reprezentanții IJP Prahova au transmis următorul punct de vedere: ”În urma unui apel telefonic la ora 21:10 un echipaj s-a deplasat la fața locului unde nu s-a confirmat sesizarea. A fost aplicat un avertisment conform prevederilor OUG 34/2008”.

Cititoarea ne-a furnizat atât imaginile de la locul faptei, cât și dovada cu orele la care a sunat la Secția 3 de Poliție, care diferă de intervalul precizat de oamenii legii.

”Nu am apelat secția 3 la ora 21:10, ci mai devreme. Prima dată nu au răspuns, a doua oară a intrat faxul și abia a treia oară, la 20:48 am vorbit cu ei.

Nu știu cui au dat acel avertisment pentru că i-am așteptat până la 21:20, când au plecat scandalagii, dar nu a venit niciun polițist”.

Intervalul orar la care a sunat ploieșteanca la Secția 3 de Poliție:

VIDEO Scandalul făcut în parc de persoane rămase necunoscute

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

4 COMENTARII

 1. In cartierul nord, in spatele blocului 22A, mereu se consuma alcool in fata magazinului, si stau cu usile la masini deschise cu muzica la maxim( manele). Atat pot oamenii astia, insa de 4 ani stau in zona si nu am vazut niciodata picior de politist…desi au fost chemati in nenumarate randuri.

 2. Tot nordul este plin de astfel de specimene și de indiferenta organelor acreditate. Pe Aleea Arinului în spate se strâng la mesele vechi de ping-pong și fac gălăgie toată noaptea consuma alcool și ascultă manele la maxim etc.

 3. Lasati,i in pace ,pentru ca si comportamentul lor conteaza,in tara unde se aresteaza procurorii ,sunt amendati cei ce fac reclamatii si deranjeaza siesta alora platiri milt prea bine pentru ceea ce fac,adica nimic util,sau se claseaza dosarele marilor banditi,trecandu,le termenul,nai ce face dacat sa pleci definitiv din tara.

 4. Cine sa vina? Politia? Cum sa se deranjeze ei?
  De 3 ani de zile facem sesizari privind deranjarea linistii publice in parcarea blocului si ori nu vin, ori vin dupa ce pleaca scandalagii.
  In rarele ocazii cand ii prind in fapt nu se aplica amenzi, doar le iau datele. Si bineinteles ca in lipsa aplicarii legii smecherii revin seara de seara.
  In fata la Euromed se sparg seminte si se bea alcool, in parcul „la trei banci” cum ii zic ei, la fel. Mizerie si vandalizarea bancilor, a cosurilor de gunoi, semne de circulatie.
  Din activitatile uzuale in intervalul orar 22-03: Fotbal in parcare la 2 dimineata, sticle sparte, ghena de gunoi incendiata, gasca de 10-15 insi care urla si fac ca toate animalele, masina cu toate usile deschise si manele la maxim etc etc.
  Tara lui peste.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău