Un medic britanic demontează mitul ”masca de protecție te sufocă” VIDEO

0

O filmare în care un chirurg britanic demonstrează ca masca de protecție nu-ți influențează capacitatea de a respira a devenit virală pe internet.

Medicul a folosit un dispozitiv de măsurare a saturației oxigenului din sânge cu și fără mască, nefiind nicio diferență.

Joshua Wolrich, medic chirurg: „Vreau să fac un anunț public, dacă îmi permiteți, privind purtatul măștii și saturația oxigenului. Vă voi arăta că saturația oxigenului nu se schimbă. Măștile nu vă reduc nivelul de oxigen, este fals din punct de vedere medical”

Medicul și-a încheiat demonstrația cu un îndemn către public, potrivit digi24.ro:

„Nu mai inventați lucruri! Nu mai ascultați oamenii care inventează lucruri și nu mai transformați acest lucru într-o chestiune politică! Măștile vă protejează pe voi și pe alții. Dacă vi se spune să le purtați, purtați-le! Nu mai fiți egoiști!”

VIDEO

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău