VIDEO: Accident lângă Dedeman Ploiești. O căruță nesupravegheată, aflată pe contrasens, a fost lovită în plin de un șofer surprins de apariție

Evenimentul rutier a fost surprins într-o înregistrare video, acesta producându-se miercuri seara.

Pe podul din Bariera Bucov, sensul de ieșire din Ploiești spre Buzău, o căruță fără căruțaș circula pe contrasens, calul alergând speriat.

Momentele au fost filmate dintr-o mașină, care circula regulamentar, șoferul acesteia încercând să-i avertizeze cu flash-uri pe cei care se apropiau de căruță.

Câțiva au reușit să evite atelajul, chiar în ultima clipă, însă unul dintre șoferi nu a reușit manevra, lovind în plin căruța, pe care a dezmembrat-o. Din fericire, calul a scăpat teafăr, la fel și șoferul autoturismului, care însă a fost avariat.

Proprietarul căruței, un ploieștean de 31 de ani, a fost identificat de polițiști, acesta fiind depistat de în stare de ebrietate, nu departe de locul accidentului. Lăsase atelajul nesupravegheat, fapt pentru care a și fost amendat cu 1305 lei.

Legea este însă destul de blândă, pe străzile din orașul Ploiești continuând să circule nestingherite atelaje, deși este interzis. Polițiștii IPJ Prahova spun însă că vor intensifica acțiunile pe această temă, fiind inadmisibil ca în anul 2020 să avem astfel de probleme într-un oraș de calibrul Ploieștiului.

sursa video Traffic Tube

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Pe bune, nu serios politia ro? Ai ma la calibru orasului, paste calul nestingherit mereu in Bereasca la sensul giratoriu langa accidente usoare. In sud la Mimiu (Miami) concurs hipo de carute pe str Petrolului, asa ca o sa facem din pix si vb verificari la Pastel Cailor

  2. Fix din ziua in care s-au ridicat restrictiile de circulatie nu am mai gasit UN echipaj de Politie pe strada. Participantii la trafic au revenit fix la ceea ce faceau si inainte – neacordari de prioritate, treceri pe rosu (la intersectia Hotel central era sa ma ia unul la 8, cred ca avea vreo 120km/h dinspre Sud spre Nord, eu facand stanga spre zona Lumea Copiilor), etc. Avem parte de aceeasi Politie sub-echipata, cu personal insuficient, si pe buna dreptate si satula de conditiile de lucru.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău