VIDEO: Bolnavă COVID, asimptomatică, nemulțumită de condițiile de la Movila. Reacția conducerii spitalului

O femeie care s-a testat pentru COVID, iar rezultatul a ieșit pozitiv, dar asimptomatică, s-a prezentat împreună cu fiica sa la secția de boli infecțioase ”Movila” a spitalului județean.

Pacienta a postat pe Facebook o filmare în care acuză condițiile precare de cazare (lenjerie de pat de unică folosință) și faptul că a fost evaluată medical sumar.

VIDEO (sursa: Youtube/Ploiesti Channel)

Conducerea spitalului respinge acuzațiile și consideră condițiile de cazare drept unele decente.

„Condiţiile hoteliere pot fi îmbunătăţie şi achiziţionarea de lenjerii textile pe care pacienţii le solicită a fost temporizată de obligativitatea folosirii lenjeriei de unică folosință, unii asimilând-o cu un aspect de hârtie.

Ne dorim să îmbunătăţim condiţiile de cazare în paralel cu permanenta creştere a actului medical, performanţele secţiei fiind sporite de nevoia internării pacienţilor tot mai gravi care au necesitat terapie biologică, care nu s-a mai administrat pe o secţie exterioară fără terapie intensivă.

Astfel compensăm lipsa unor condiţii foarte bune cu tratamente de top.

Noi suntem mândri de performanţele realizate şi mâhniţi în acelaşi timp că pacienţi asimptomatici aruncă cu noroi şi fac cunoscute doar deficienţele şi nu sunt văzuţi şi pacienţii care au trecut cumpăna vieţii şi s-au vindecat la noi”, a declarat dr. Ramona Vasile, şefa secţiei de Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Judeţean Ploieşti pentur adevarul.ro

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Doamna a fost confirmata pozitiv si este normal sa nu se simta bine. S-apoi nici conditiile din spital nu difera mult fata de anii ’70.
    Ceea ce cred eu: am inteles din declaratiile sefei de sectie, ca doamna s-a transferat la Matei Bals, la cerere. Oare cati bolnavi se pot transfera, la cerere, in ce spital vor?! Si, curios, cum a ajuns aceasta filmare fix la Antena 3, angajatorul confirmatului pozitiv de la care doamna din filmare s-a contaminat. Ce inseamna dom’le sa intervina cineva pentru tine!
    De altfel, multa sanatate doamnei si fetei despre care vorbeste! Masurile de protectie sunt esentiale, iar teoriile conspiratiei submineaza respectarea lor.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău