VIDEO: Doi bărbați agresați, după ce au pătruns într-o mănăstire din Hunedoara. Slujba se ținea în interior, iar bărbații au vrut să le ceară săcoteală pentru încălcarea regulilor

0

Scandalul s-a produs la Mănăstirea Jieţ din judeţul Hunedoara, după ce doi bărbați au intrat să filmeze și le-au atras atenţia celor de acolo că încalcă legea ţinând slujba religioasă în biserică.

În momentul în care cei doi au intrat în lăcașul de cult, o măicuță i-a observat, invitându-i imediat să iasă. Un alt bărbat și-a făcut apariția, împingându-i pe cei doi până dincolo de poarta mănăstirii.

După incident, cei doi s-au prezentat la UPU, susținând că au fost victime ale unei agresiuni.

Conform IPJ Hunedoara, ”Poliția oraşului Petrila a fost sesizată de către stareţa unei mănăstiri din Valea Jiului cu privire la faptul că în timpul slujbei religioase, doi bărbaţi din municipiul Petroşani în vârstă de 36 şi 47 de ani au avut divergenţe cu călugăritele mănăstirii. Reprezentanta mănăstirii a precizat că enoriaşi au încercat să îi calmeze pe cei doi şi au cerut să le facă linişte şi să părăsească incinta, dar aceştia au adresat injurii şi ameninţări personalului mănăstirii, fapt care i-a determinat pe enoriaşi să îi scoată cu forţa din incinta mănăstirii.

Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi de Spitalul de Urgenţă Petroşani privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgenţe s-au prezentat două persoane care au declarat că au fost victime ale unor agresiuni. Cei doi au relatat faptul că ar fi fost agresaţi de către enoriaşii participanţi la  slujbă, la mănăstirea situată pe raza oraşului Petrila.

Cercetarea continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.”

Filmarea a apărut pe mai multe conturi de facebook, cele mai multe dintre comentarii fiind favorabile oamenilor din biserică, cei doi care au intrat să filmeze și să ceară socoteală pentru faptul că slujba nu se ține afară fiind apostrofați.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău