Momentul în care o femeie își abandonează pisica și puii în ploaie, pe o stradă din Breaza. VIDEO

0

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care o femeie își abandonează pisica și puii acesteia pe marginea unui drum din Breaza, Prahova. Imaginile au stârnit revolta oamenilor.

UPDATE Unde au ajuns pisica și puii săi abandonați pe marginea unui drum din Breaza de o femeie surprinsă de camera video. FOTO

În imaginile postate pe Facebook de un localnic se vede cum șoferița trage mașina pe dreapta, deschide portbagajul, scoate pisica, apoi introduce puii într-o pungă, pe care o abandonează direct pe trotuar, în ploaie.

Înainte să plece, femeia cercetează cu atenție portbagajul ca nu cumva să-i fi ”scăpat” vreun pui de pisică neabandonat în stradă.

Imaginile, cu puternic impact emoțional, au stârnit un val de comentarii negative la adresa femeii, pe numele căreia Asociația Arca lui Norocel din Câmpina a făcut deja o plângere la Poliție.

Reamintim că abandonul unui animal de companie se sancționează cu o amendă cuprinsă între 1000 și 3000 de lei.

Reacțiile celor care au vizionat imaginile pe pagina de Facebook/Adrian Mănescu:

Rusine …. Trebuie facuta sesizare la politie ..

Suflet mare aceasta “doamna” !!!! Cum poți face așa ceva???

Ar trebui sa i se interzica sa mai detina animale. Acum a fost descoperita insa a doua oara cand va dori sa arunce animale o va face in locuri in care sa nu poata fi vazuta…

VIDEO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău