Astăzi se votează în Comitetul pentru Situații de Urgență Prahova circulația liberă în Zona Metropolitană Ploiești. VIDEO

0

Invitat în emsiunea ”Observatorulph.ro LIVE”, Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, a făcut un anunț surprinzător în contextul haosului creat de libera circulație în Zona Metropolitană Ploiești.

”Am discutat inclusiv cu domnul prefect și vom propune astăzi, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, ca cetățenii din Zona Metropolitană Ploiești să circule fără restricții. Sunt optimist că decizia va fi adoptată, astfel încât oamenii să se poată deplasa fără declarație pe propria răspundere sau adeverință de angajator pe o rază de 30 de km în jurul Ploieștiului pe perioada stării de alertă” a declarat președintele CJ Prahova, Bogdan Toader.

Acesta a menționat că în documentul respectiv vor fi precizate toate localitățile care fac parte din Zona Metropolitană Ploiești pentru a nu exista confuzii.

Toader a mai declarat că, cel puțin astăzi, până la adoptarea deciziei, polițiștii nu vor da amenzi celor care se deplasează în zona metropolitană Ploiești, așa cum a fost definită inițial.

Cu această ocazie, președintele CJ Prahova și-a cerut scuze pentru o postare pe Facebook din weekend a instituției pe care o conduce, care a alimentat discuțiile în contradictoriu pe subiectul liberei circulații în zona metropolitană Ploiești.

VIDEO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău