Cât de ”abuzat” de jandarmi a fost, de fapt, un ”bombardier” dus la un centru de carantină. VIDEO

5

O filmare în care o familie de rromi este dusă de jandarmi și polițiști într-un centru de carantină, la revenirea în țară din Anglia, a devenit virală. ”Internauții” s-au împărțit în două tabere. Unii au considerat că jandarmii au folosit nejustificat forța, alții că procedura a fost respectată.

Ulterior a apărut o altă filmare, din alt unghi, care surprinde întreaga scenă.

Citește și Băi, putorilor, care n-ați plătit un leu impozit și v-ați întors să ne furați iar și să ne omorâți! Până când să vă mai suportăm nesimțirea, carantina, spitalizarea, figurile?

În imaginile de mai jos se vede cum membrii familiei respective se împotrivesc măsurii legale de carantinare și chiar joacă ”teatru” în privința violenței forțelor de ordine.

VIDEO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

5 COMENTARII

 1. Eu ai dadeam si un baston pe spinare sa ai arat ca nu vine cu arfe de Anglia..Si eu am foat plecat in Spania…Dar daca i sa zis ca trebuie sa intre in carantina 14 zile,trebuie sa respecte legea…Stia de la bun inceput unde vine.

 2. Buna ziua! Nu a fost abuz din partea jandarmeriei.Vin acum in tara ROMANIA,aceea care au ponegrit-o din repetate randuri. Acesti indivizi trebuie sa se supuna legilor in vigoar. Ei nu traiesc dupa nici o lege. Revin in tara „geniile”in materie de jafuri,proxenetism etc. Multumesc!

 3. @Bogdan:
  Asta e dintr-o discuție de pe Reddit. Cred că lămurește, într-o oarecare măsură…
  „Ba baieti, ce inseamna a fi „bombardier”. Am intrat de curand pe un grup de facebook de soferi si observ ca oamenii folosesc apelativul asta destul de des cand se cearta? Presupun ca e de rau, nu? Dar ce defineste un bombardier?

  Eu am pierdut contactul cu strada de mult si nu mai cunosc argoul.

  1
  Reply

  hvidlog1
  1y
  Bombardier e orice interlop care face sala si se umfla cu steroizi ca sa para mai dur.

  Mafioti adevarati nu ca piticii aia de toto riina, escobar, guzman..

  3
  Reply

  [deleted]
  1y
  E un tip de avion militar. Cred ca se cearta pe teme istorice, gen IL2 e mai bun decat J 87. Cu placere!

  4
  Reply

  [deleted]
  1y
  Daca vine vorba de ww2, toata lumea stie ca cele mai bune au fost b24 si dh.98 mosquito. Pana si analfabetii de pe forumurile de soferi stiau asta. Nu e vorba de divergente pe acest subiect.

  4
  Reply

  iustinn
  Expat1y
  Șmecher”

 4. Cred ca ar trebui sa luam odata o atitudine mai transanta, radicala, aspra, severa (ca nu stiu cum sa mai zic), impotriva tuturor elementelor de teapa asta, ca ne-am saturat pana peste cap de ifosele si pretentiile unora care chiar nnu au facut nimic pentru tara asta, dar au pretentia ca venind din strinatate, sunt indreptatiti sa ne dea indicatii despre ce e bine si ce e rau in Romania.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău