Gest superb al militarilor pentru asistenta medicală hărțuită de vecinii care i-au turnat clor pe ușă. VIDEO

0

O asistentă medicală din Galați a fost hărțuită de vecini doar pentru că lucrează la Spitalul de Boli Infecțioase. Aceștia au dat-o afară din magazinul de la scara blocului, i-au trimis poliția acasă și i-au turnat clor pe ușa apartamentului. După ce incidentul a devenit public, militarii au așteptat-o acasă, când s-a întors de la serviciu, cu flori și aplauze.

Mesajul postat pe Facebook de Mihaela, asistentă medicală la Spitalul Boli Infecțioase din Galați:

„Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.”

Ieri, Armata Română a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire și imagini cu momentul în care Mihaela a fost așteptată acasă cu flori și aplauze.

Mesajul Armatei Române pe Facebook: În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela!

Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că… vii acasă la finalul turei.

Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionul 284 Tancuri/ Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe.

Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este?

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!

Mulțumim comandantului batalionului, lt. col. Lucian Oancea, și militarilor săi pentru gestul care ne onorează. Respect!

VIDEO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău