Comportament de vătaf al șefului DSP Arad. Trimite medicii la Vama Nădlac fără materiale de protecție complete. VIDEO

1

O filmare în care șeful DSP Arad îi trimite pe medici în vama Nădlac, să trieze românii întorși din țări cu focare de coronavirus, fără echipamente de protecție complete, a devenit virală pe Facebook.

În discuția cu medicii, șeful DSP Arad, de profesie jurist, Constantin Catană, are o atitudine de ”vătaf”, îi ceartă pe medici și îi reproșează unui chirurg ”morala”.

”Auzi, de lași eu nu am nevoie! Te iei și te duci dacă nu vrei să mergi, eu vorbesc acuma. O să ajungi acolo și o să vezi că polițistul de frontieră are o mască simplă, atât! O mască are polițistul de frontieră care a vorbit cu 100.000. Acum eu vorbesc, dacă nu iei liftul și la revedere! Dumneata ești chirurg? Asta e morală de un chirurg? Despre atitudine, doamnă, e vorba! Cineva de aici își imaginează că eu am echipament și îl țin aici și nu vă dau? Dumneata nu gândești, domne? Oamenii ăștia de o lună stau acolo, da?” le spune juristul medicilor.

VIDEO

Contactat de libertatea.ro, șeful DSP Arad, susține că este vorba de o ședință mai veche, în urma căreia și-a cerut scuze față de medici:

”Este de acum două săptămâni, este doar finalul. Era ora 7.00 dimineața. Dacă l-ați vedea tot, ați vedea că dânșii dezertează. Am avut o discuție cu toți, ei au pus doar finalul. Eram nervos după o noapte nedormită. Le-am cerut scuze, ei s-au dus, s-au întors. Dânșii nu voiau să meargă. Acum a apărut în presă că vai ce atitudine am avut tocmai față de medicii din linia întâi. Până la urmă s-a rezolvat, ne-am împăcat” a declarat Constantin Cătană pentru sursa citată.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău