Cartierul din Ploiești unde carantina este ignorată non-stop VIDEO

1

În ciuda restricțiilor de circulație impuse populației prin ordonanțe militare, unii ploieșteni continuă să ignore carantina generală.

Un cititor ne-a trimis imagini surprinse în cartierul Radu de la Afumați, unde de dimineață până seara oamenii se adună în grupuri la colț de stradă, iar copiii bat mingea.

”Nu am văzut până acum niciun echipaj de poliție în zonă. Oamenii ăștia merg apoi cu autobuzul sau la cumpărături. E suficient ca unul singur să aibă virusul și îi îmbolnăvește pe mulți” a fost mesajul cititorului respectiv.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, va confirm ca asa este pentru ca drumul meu de la servici spre casă trece pe strada Radu de la Afumati. Cel mai grav mi se pare altceva, ieri era filtru în stația de autobuz de la Cina,de acolo se vedea clar toată strada asta unde erau copii cu mingea,adulți cu scaune în fața porților si oameni care spalat covoare. Autoritățile ii vedeau foarte bine din stația de autobuz dar opreau doar mașinile care veneau pe sensul dinspre șoseaua Nordului,nu luau nici un fel de măsuri fata de aceste persoane.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău