Observatorulph.ro LIVE – Drama unei familii din Prahova după ce unicul fiu a fost diagnosticat cu autism

0
Screenshot_5_9744c.png

Screenshot_5_9744c.png

Timp de un an, Kevin a fost copilul care descoperea lumea împreună cu părinții săi, care știa de cucu-bau, care râdea la diverse giumbușlucuri ale celor mari, care reacționa când era strigat pe nume… După un anișor, micuțul parcă a intrat într-o bulă. Familia Lopătar din Băicoi aflau că micuțul lor are note autiste.

Un astfel de diagnostic schimbă radical cursul vieții unei familii. Pe lângă „de ce-urile“ care rămân fără răspuns, încep căutările. Cele de informații, cele legate de terapii și de specialiști. În România, în ciuda faptului că tot mai mulți micuți au astfel de probleme, sistemul medical este încă extrem de „zgârcit“ cu soluțiile și ajutorul oferite părinților. Astfel, fiecare se descurcă unde și cum poate.

Despre lupta cu dușmanul invizibil, una pe care părinții o duc cot la cot cu cel mic pe termen nedeterminat, despre costurile, dar și modul în care vă puteți implica în a oferi o mână de ajutor, aflați în emisiunea LIVE, pe www.observatorulph.ro, unde se află mama lui Kevin, Georgiana Lopătar.

Cei care doresc să le adreseze întrebări pot transmite mesaje pe Facebook/ObservatorulPrahovean sau pe whatsapp, la numărul 0726.221.596.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău