LIVE Observatorulph.ro – Proiecte mixte ale artiștilor consacrați și elevilor de la Colegiul de Arte „Carmen Sylva“. Detalii, de la 11.00, de la Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii Ploiești

0
Screenshot_15_4e8f3.png

Screenshot_15_4e8f3.png

Degeaba sunt talentați dacă n-au acces pe marile scene și contact cu cel mai pretențios „cenzor“: marele public. Pentru a depăși aceste bariere, Filarmonica „Paul Constantinescu“ Ploiești și Liceul de Arte „Carmen Sylva“ derulează o serie de proiecte prin care micii artiști concertează alături de soliștii consacrați.

„Carmina Burana” de Carl Orff este una dintre provocările pe care reprezentanții celor două instituții o aduc în fața marelui public.

Proiectul grandios şi de mare anvergură al Filarmonicii ploieștene va fi din nou pus în scenă vineri, 6 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti.

În curând va fi lansat și primul DVD “Carmina Burana”, care va cuprinde spectacolul organizat de Filarmonica “Paul Constantinescu” în anul 2018.

Detalii despre acest spectacol, dar și despre cum poate fi „cool“ să mergi la Filarmonică, aflăm de la Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii din Ploiești, LIVE, pe www.observatorulph.ro.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău