WhatsApp_Image_2020-02-14_at_11.33.57_3_eb167.jpeg

Doi activiști de mediu, Camelia Iuliana Radu și Iuliu Andrei Dan, au povestit la ”Observatorulph.ro LIVE” reacția negativă a autorităților de mediu atunci când au sesizat impactul poluării asupra populației.

Poluarea din Ploiești și din Brazi este atât de puternică, încât oamenii resimt deja efectele poluării.

”Au fost zile în care efectiv nu puteam respira sau aerisi locuințele. De multe ori ne trezim dimineața obosiți”, a declarat Iuliu Andrei Dan, activist de mediu care locuiește în Brazi. El a protestat alături de alți localnici împotriva poluării generate de rafinării sau de incineratorul de deșeuri periculoase.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Camelia Iuliana Radu a făcut un apel la ploieșteni să reclame poluarea la autorități, chiar dacă s-a confruntat de multe ori cu o reacție negativă.

”După un protest organizat în centrul Ploieștiului am mers la Garda de Mediu să depunem sesizările oamenilor. Acolo, o doamnă a vrut să ne dea un singur număr de înregistrare și a țipat la noi. Fostul ministrul al Mediului venea la Ploiești să ne spună că totul este în regulă” a declarat Camelia Iuliana Radu.

Cei doi activiști de mediu au dezvăluit că au primit și amenințări ca să renunțe la lupta anti-poluare, inclusiv cu plângeri penale, care însă nu i-au speriat. Dimpotrivă, vor continua să facă demersurile legale împotriva acestui fenomen, care reprezintă un atentat la sănătatea populației.

VIDEO - Urmăriți înregistrarea emisiunii ”Observatorulph” pe tema poluării, nvitați fiind Camelia Iuliana Radu și Iuliu Andrei Dan:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg