DSC_4637.JPG

Ca în fiecare an, doamnele și domnișoarele din Bușteni au avut parte de multe surprize, pregătite în mod special de autoritățile locale cu ocazia Mărțișorului.

 

 

Nae Savel, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Bușteni, a oferit ghivece cu flori și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor care s-au aflat ieri în faţa Primăriei Bușteni. Gestul frumos de a dărui flori de Ziua Internațională a Femeii a devenit tradiție la Bușteni și va continua și pe 8 Martie.

Tot de 1 Martie, Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni a găzduit, începând cu orele 18:00, un savuros spectacol de umor, muzică și poezie, oferit tuturor doamnelor și domnișoarelor de către Primăria Bușteni. Evenimentul, desfășurat sub denumirea ”Doamnă, cu drag, un mărțișor”, a fost susținut de Grupul Vouă, care pe 8 Martie 2017 împlinește 35 de ani de la înființare.

La sfârşitul spectacolului, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Bușteni, Nae Savel, a făcut un gest deosebit, oferind câte o floare tuturor doamnelor prezente în sală.

”Spectacolul, pentru noi, a fost exact ca o zi însorită de primăvară, pentru că publicul prezent a reacționat neașteptat. Doamnele și domnișoarele au râs, au ascultat momentele de muzică și poezie, într-o atmosferă de teatru. Primul spectacol din acest an, ocazionat și de împlinirea a 35 de ani de la înființarea Grupului Vouă, ne-a făcut să ne simțim foarte tineri...la suflet!”, a declarat Adrian Fetecău, liderul trupei umoristice ”Vouă”, la finalul spectacolului.